| Goddessss a întrebat:

Salut!
Vreau sa adresez o întrebare si sa găsesc o soluție fără sa fiu jignita sau ceva de genul.
Totul începe de fix acum 2 luni.
Ma plimbam si eu prin parc si am fost abordata de un tip.
Am vorbit ce am vorbit, mi-a cerut insta-ul, totul ok.
Nu era nimic creepy.

Problema e ca eu nu prea simt nimic pentru el. In primul rand, nu sunt atrasa de el fizic. Sa nu va imaginați ca e ceva hidos sau asa, dar nu, pur si simplu nu am atracția aceea pentru el, sclipirea aia, iar de acolo din start, nu putem merge mai departe.
El e chiar foarte calm, înțelegător, respectuos, dar pur si simplu nu simt acel ceva.

El îmi tot scrie ( sa nu va imaginați ca la modul ala nasol), dar cât sa îmi dau eu seama ca el are ceva sentimente.
Eu ii răspund din politețe si cum trebuie sa răspund, dar cumva mai sec.
Parca scrie si mai mult, chiar dacă încerc sa ii dau de bănuit ca nu îl plac.

Efectiv ies cu el din mila. Îmi pare foarte rău sa o spun. Îmi este mila, si da nu ar trebui, dar asta vreau sa întreb.
Cum sa scap, sau mai bine zis cum sa il fac sa își dea seama ca nu poate sa fie ceva între noi? cum sa zic nu?
pur si simplu, îmi este groaza, nu vreau sa ii rănesc sentimentele, dar nu pot forța ceva ce nu exista.

Am avut faze de genul cu alții, dar ei după o perioada si-au dat seama ca nu merge si nu m-au mai cautat.
chiar nu înțeleg, sa fie atât de disperat?
Cum sa fac oare?
înainte sa ma faceți ipocrita sau ceva, gândiți-vă ca mie chiar îmi este mila.
Si chiar prefer sa stau singura si o mie de ani de acum decât a fiu într-o situație de aceasta cu o persoana nepotrivita.
De ce sa trag de ceva ce nu are finalitate?

36 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vedeți mă că contează atracția fizică? Degeaba e genul de băiat bun daca nu e chimia aia, vedeți mă că sufletul nu contează și fizicul, cat despre întrebare ori îl ignori ori îi spui in fata că nu simți nimic, nu e ok să ieși cu el din mila in timpul asta ai putea ieși cu un tip care te atrage fizic

| Giulia911 a răspuns (pentru RAY):

Contează atracția fizica dar nu pentru oricine

| RAY a răspuns (pentru Giulia911):

Nu vad ce interes sa ai în lipsa ei, nu mă refer la interes în sens negativ și in interes de a iubi pe cineva

| Goddessss explică (pentru RAY):

Logic ca contează.
Nu am pretenții din cer, dar nu ma atrage si gata.
si cum as putea sa ii zic asta?
efectiv îmi vine foarte greu, doar sa ma gândesc...
atracția sexuala începe de la fizic punct.
după clar e personalitatea.
aia te tine.
ca degeaba e frumos, dar prost.
dar chiar nu pot asa.

| RAY a răspuns (pentru Goddessss):

Ideea e că dacă vorbiți codificat nu va înțelegem,va înțelegem când vorbiți clar, rațional, trebuie sa înțeleagă e matur, adică el crede că tu ii vei oferi sex, ceea ce nu se va întâmpla

Vorbesc codificat din mila)
chiar nu înțelegeți?
pfai.
credeam ca e el mai greu de cap.
deci ma împușc.

| RAY a răspuns (pentru Goddessss):

Din păcate nu va înțelegem și de asta mă certam și eu cu nebunele mele, nu înțelegeam ce spun ele

Lol

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Efectiv ies cu el din mila. Și mila e bună la ceva.
nu vreau sa ii rănesc sentimentele, dar nu pot forța ceva ce nu exista. Nu ai altă modalitate.
sa fie atât de disperat? Sau poate să fie foarte hotărât.
De ce sa trag de ceva ce nu are finalitate? Dacă nu vrei să aibă finalitate, nu va avea. Dar fără să comunici cu el, s-ar putea să rămâi cu el din milă toată viața.

| Goddessss explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc!
acum ii scriu!
am ieșit cu el si a ieșit nasol.

| dullcat a răspuns:

Sa iesi cu el din mila il raneste mult mai profund decat un,, Cred ca nu ne potrivim deloc, imi pare rau.'' Chiar daca nu vrei, ii dai apa la moara si iti bati joc de el continuand asa.Nu e deloc ok!

| Simpatic a răspuns:

Pai din situatii de genul acesta si mai ales pentru ca esti "sensibila" se iese tot cu o minciuna, bine o minciuna frumoasa si care nu are repercursiuni, poti spune "stii imi pare rau, nu sunt pregatita pentru o noua relatie, pentru ca am suferit mult etc" mai gasesti tu ceva frumos sa te scuzi.

Insa faptul ca iti este mila nu te face nici mai buna decat baiatul acela nici mai cu mot.

Multumim ca ne-ai spus si ai fost sincera.

| Goddessss explică (pentru Simpatic):

Acum pregătesc mesajul.
azi am ieșit cu el, nu vreau sa ma mai gândesc.

| VoidEternal a răspuns:

Nu inteleg de ce este asa complicat sa ii spui frate verde in fata care e problema. Fii sincera, atat trebuie. Daca iti e greu sa ii spui, atunci scrie-i. Da, e de rahat sa procedezi asa, dar e mai putin rau decat sa iesi din "mila".

Te-ai gandit ca poate el nu are nevoie de mila ta? Ca ar vrea sa iasa cu o fata care chiar il aprecieaza pentru cine e? E incorect fata de el in primul rand sa procedezi asa.

Si btw, e vorba de mila cu adevarat, sau doar vrei sa eviti o discutie jenanta?

You kinda need to grow up. Mesajele codificate si cu subinteles sunt pentru adolescenti. Un adult nu evita discutiile serioase.

| Goddessss explică (pentru VoidEternal):

E mila cu adevărat.
Am și zis-o.
de asta am si pus întrebarea, dăăă.
Încerc sa găsesc o modalitate mai simpla, sa fie mai ușor de digerat.

| VoidEternal a răspuns (pentru Goddessss):

Stiu ce ai spus, "dăăă".

Dar poate nu esti sincera cu tine insuti.

| VoidEternal a răspuns:

A, si apropo:

"sclipirea aia, iar de acolo din start, nu putem merge mai departe"

Ca idee, nu zic ca e cazul si la tine pentru ca zici ca au trecut 2 luni deja. Sclipirea aia, atractia, chimia sau cum vrei sa ii spui, nu e musai sa apara din prima secunda. E gresit sa spui ca din start o relatie nu are sanse de reusita pentru ca sclipirea nu a existat. Astea sunt reguli pentru scenarii de film sau carti, nu au legatura cu realitatea. In realitate poti ajunge sa iubesti un om si chiar sa fii atras de el/ea chiar daca atractia nu a existat la inceput.

Again, nu zic ca e valabil si in situatia de fata, dar ca idee.

Eu nu ma refer la sclipirea in care intra hormonii si te simți in al 9-lea cer, mereu visător, înflăcărat etc. Chestia aia trece după maxim o luna biologic.
Ai înțeles greșit.
Cu el nu simt nimic, înțelegi?
Nu am nevoie sa cresc.
Pur si simplu, nu știu cum as putea sa ii spun asta frumos, fără sa jignesc.

| VoidEternal a răspuns (pentru Goddessss):

Il jignesti mai mult nespunandu-i. Infinit mai mult.

Acum ii scriu.
sa știi.
mersii de sfat.
fix acum, o sa îți zic si cum se va termina.
azi a fost ultima ieșire.
efectiv ultima.

| haileewatson a răspuns:

Spui ca ai treaba si nu mai poti iesi, raresti mesajele pana cand nu mai vorbiti, sau ii spui direct Bai esti de treaba dar eu nu sunt interesata romantic de tine. Si gata.

| Goddessss explică (pentru haileewatson):

I-am zis ieri pe fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i direct că nu simți nimic pentru el, nu așa cum și-ar dori el. E mai bine să-i spui pe șleau decât să-l lași sa-si facă speranțe.

| Goddessss explică (pentru anonim_4396):

Bun, dar cum sa ii zic direct?
chiar asta ma întreb.
si mor doar când ma gândesc.
sunt lașă, nu știu dacă am curaj

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Noi pe șleau nu va înțelegem

| anonim_4396 a răspuns (pentru Goddessss):

Ii spui pe țin diplomat: "Te rog sa nu-ți faci speranțe cu mine. Eu in momentul de față nu-mi doresc o relație cu nimeni. Vreau sa mai copilăresc, să mă bucur de libertate. Consider că ar trebui să rămânem doar amici".
Mai improvizezi tu pe loc ce îți vine.

Ai de capul meu...

Gata, s-a terminat totul.
i-am zis

| dragodana a răspuns:

Salut!
Și eu am avut o relație din mila și am stat în ea pana nu am mai rezistat.Deci,din proprie experiență, îți spun mai bine desparte-te de respectivul. Îți pierzi timpul aiurea.
E dureroasa o despărțire, dar mai bine singura decât cu cineva pentru care inima ta nu sinte nimic.

| Goddessss explică (pentru dragodana):

Ce despărțire?
lol, abia ieșeam cu el, d-apoi sa am si relație.
i-am scris ieri.
era trist, dar am rezolvat.

| DomnulPoliticos a răspuns:

Stimata doamna, faptul ca nu vi se pare creepy ca un individ sa va abordeze in parc ma neliniștește

| TheGentleman a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Ok, și atunci unde? La târgul de nunți? la târgul de fete?

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru TheGentleman):

Domnule gentleman, nu am auzit pe nimeni sa abordeze in parc, cred ca doar bombardierii si boschetarii fac asta. Ca sa iti raspund, in club, la munca, mall

| Goddessss explică (pentru DomnulPoliticos):

Sincer nu știu.
m-o fi văzut citind si omul a considerat ca sunt drăguță.
naiba știe))
am fost abordata si in locuri mai dubioase de atât.
crede-ma.

| Goddessss explică (pentru TheGentleman):

Râd grav

| TheGentleman a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Cu ce este diferit mallul de parc? La urma urmei, dacă îți place de cineva îl/o abordezi acolo unde e, că poate n-o vei mai întâlni vreodată. Cum o abordezi, asta este altă discuție