| Goddessss a întrebat:

Salut!
Vreau sa adresez o întrebare si sa găsesc o soluție fără sa fiu jignita sau ceva de genul.
Totul începe de fix acum 2 luni.
Ma plimbam si eu prin parc si am fost abordata de un tip.
Am vorbit ce am vorbit, mi-a cerut insta-ul, totul ok.
Nu era nimic creepy.

Problema e ca eu nu prea simt nimic pentru el. In primul rand, nu sunt atrasa de el fizic. Sa nu va imaginați ca e ceva hidos sau asa, dar nu, pur si simplu nu am atracția aceea pentru el, sclipirea aia, iar de acolo din start, nu putem merge mai departe.
El e chiar foarte calm, înțelegător, respectuos, dar pur si simplu nu simt acel ceva.

El îmi tot scrie ( sa nu va imaginați ca la modul ala nasol), dar cât sa îmi dau eu seama ca el are ceva sentimente.
Eu ii răspund din politețe si cum trebuie sa răspund, dar cumva mai sec.
Parca scrie si mai mult, chiar dacă încerc sa ii dau de bănuit ca nu îl plac.

Efectiv ies cu el din mila. Îmi pare foarte rău sa o spun. Îmi este mila, si da nu ar trebui, dar asta vreau sa întreb.
Cum sa scap, sau mai bine zis cum sa il fac sa își dea seama ca nu poate sa fie ceva între noi? cum sa zic nu?
pur si simplu, îmi este groaza, nu vreau sa ii rănesc sentimentele, dar nu pot forța ceva ce nu exista.

Am avut faze de genul cu alții, dar ei după o perioada si-au dat seama ca nu merge si nu m-au mai cautat.
chiar nu înțeleg, sa fie atât de disperat?
Cum sa fac oare?
înainte sa ma faceți ipocrita sau ceva, gândiți-vă ca mie chiar îmi este mila.
Si chiar prefer sa stau singura si o mie de ani de acum decât a fiu într-o situație de aceasta cu o persoana nepotrivita.
De ce sa trag de ceva ce nu are finalitate?

36 răspunsuri:
| Goddessss explică (pentru anonim_4396):

Gata, s-a terminat totul.
i-am zis

| dragodana a răspuns:

Salut!
Și eu am avut o relație din mila și am stat în ea pana nu am mai rezistat.Deci,din proprie experiență, îți spun mai bine desparte-te de respectivul. Îți pierzi timpul aiurea.
E dureroasa o despărțire, dar mai bine singura decât cu cineva pentru care inima ta nu sinte nimic.

| Goddessss explică (pentru dragodana):

Ce despărțire?
lol, abia ieșeam cu el, d-apoi sa am si relație.
i-am scris ieri.
era trist, dar am rezolvat.

| TheGentleman a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Cu ce este diferit mallul de parc? La urma urmei, dacă îți place de cineva îl/o abordezi acolo unde e, că poate n-o vei mai întâlni vreodată. Cum o abordezi, asta este altă discuție

| haileewatson a răspuns:

Spui ca ai treaba si nu mai poti iesi, raresti mesajele pana cand nu mai vorbiti, sau ii spui direct Bai esti de treaba dar eu nu sunt interesata romantic de tine. Si gata.

| Goddessss explică (pentru haileewatson):

I-am zis ieri pe fata.