| m_6429 a întrebat:

Vreau sa ma despart de iubitul meu, pentru ca el are de gand sa se impace cu fosta. Ce mesaj i-as putea trimite ca sa il raneasca, asa cum m-a ranit el pe mine? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Buna! Pai asta e tipic masculin :prost si nehotarat. Ce sa zic, nu e o idee buna sa il faci sa sufere si cea mai mare greseala ar fi ca sa il santajezi cu cine stie ce pentru ca sa ramana cu tine. Ai parea doar penibila. CEA MAI BUNA SOLUTIE este sa il lasi sa faca cum vrea, lasa-l sa plece, nu plange dupa el, fii indiferenta, si inca de pe acum(daca nu a plecat) nu ii mai acorda atata atentie, du-te in oras, acorda-ti timp pentru tine si fii indiferenta.Indiferenta ii ucide.Arata-i ca poti trai si fara el. Daca pana acum ii spuneai sa vina ca sa te ajute cu ceva acum nu ii mai cere nimic. O sa vada ca de fapt poti trai si fara el si asta il va rani ff tare. Tu incearca sa nu ai contact cu nimic ca iti aduce aminte de el, nici cu el si incet incet o sa il uiti.SUCCES! Poate imi dai funditahappy

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Indolenta doare cel mai tare. Trimitandu-i un mesaj in care doresti sa-l ranesti nu faci decat sa-ti arati frustrarea, suferinta pentru cineva care nu merita, chestia asta o sa-i dea satisfactie.
Chiar doresti sa-i dai satisfactie?

| valy a răspuns:

Pai.al meu cam asa ar suna.imi pare rau pentru tine, esti prea... ca sa recunosti pe cineva care ti-a facut bine, si ti-a vrut binele, te-a facut fericit si ti-a fost alaturi de tine si la bine si la rau.chiar te crede-am altfel, dar mai dezamagit intr-un ultim hal, mai multa incredere as avea intr-un caine decat in tine.asa ca du-te la aia.si accepta sa isi bata joc de tine, chiar o meriti.si un sfarsit.hai pa. ultima de numarul meu.adio.

| RUMBURAK a răspuns:

Razbunarea este arma celui slab si prost. tu nu te mai hrani cu ura si bucura-te de viata ta in continuare. din moment ce renunta la tine nu ai sa-l ranesti orce ai face.de acum incolo doar il plictisesti si pari si disperata.

| Rebecca a răspuns:

De fiecare data cand treci pe langa el, arata'i cat de fericita esti fara el, cat de frumoasa iti este viata. Daca el are de gand sa se impace cu fosta, asteapta pana te anunta el asta, iar cand o va face, spune'i scurt si neaparat sa zambesti cand ii spui asta : "Sper ca te va face fericit. Bafta!" Te intorci cu spatele si pleci

| scumpik010 a răspuns:

O saruti pe ea dar ma simti pe mine, o imbratisezi pe ea dar te gandesti la mine, o mangai pe ea cu gandu la mine, stai calm nu ma ranesti, doar ma amuz sa vad cat de putin gandesti... poate dai si u fudiTZA:
:X:X:X

| Cezar_4681 a răspuns:

Lantul iubirii noastre ni s-a spulberat.
Am inteles ca nu pot sa te uit.sad
Restul din tot ce a ramas. s-a spulberat la primul pas.
As vrea sa-ti scriu. dar nu mai pot.
E clipa-n care am uitat tot.
Ramai cu bine, te sarut.
E dragostea ce-a disparut.sad