| dmnpeople a întrebat:

Vreau sa ma ingras. Acum am 55 kg la 1.60 inaltime, deci nu sunt subponderala sau ceva. Nu stiu de la ce vine dorinta asta, dar creste mai mult si mai mult.._. Am avut o periodata in care am slabit mult, pana la 35 kg. Nu mi-a placut. Credeam ca o sa fiu fericita slaba, da' n-am fost. Mereu mi-au placut oamenii mai grasi, mi se par mai atractivi. Cred ca asta-i idea, poate vreau sa ma vad si pe mine atractiva. Nu stiu, e greu de explicat. As vrea sa ajung la 65-70 kg, da in acelasi timp mi-e si un pic frica sa zic asa. Au oamenii supraponderali multe probleme de sanatate? Cum pot fi evitate?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum ai reusit sa slabesti?
parerea mea este ca esti ok

| dmnpeople explică (pentru RAY):

Pot spune ca nu a fost prin metode prea sanatoase, deloc. am avut un deficit caloric >1000. N-as recomanda nimanui. Nici nu m-as intoarce la asta.

| RAY a răspuns (pentru dmnpeople):

Ce mancai pe zi? eu vreau sa slabesc

| PersonajFictiv a răspuns:

Normal ca o sa ai probleme de sanatate sau o sa poti avea daca o sa te ingrasi mai tare.
Nu e bine nici prea grasa nici prea slaba, undeva la mijloc.
Obsesia ta e retardata, scapa de ea, daca erai prea slaba intelegeam sa vrei sa ai o greutate normala, dar de ce ai vrea mai mult?
Nu stiu cum se calculeaza greutatea dupa inaltime, dar afla tu si o sa vezi acolo cate kg trebuie sa ai.