anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut vreau sa slabesc 6 kg dar cum am incercat sa tin dieta dar degeaba tin prima zis a doua deja infulec, apoi de 2 zile nu mananc dimineata deloc pana la 4 adica o masa pe zi (teoretic)si mananc cat pentru 2 zile.Eu vreau sa scap de burta adica nu am sunci ci deu beau foarte foarte multa apa si din cauza asta mi se mareste stomacu si daca mai si mananc ma fac gravida.Ce sa fac sa slabesc ca nu am pot tine de nimic..am facut abdomne si a mai slabit un pic burta(pana ce beau apa iar,am fost si la doctor din cauza asta si cica e normal, dar eu beau apa pana vomit)si stau jos intr-o parte si ridic picioru numai ca nu vreau sa se ingroase(picioarele).CUM SA SLABESC?cryingcryingcryingcryingFaceam parte din categoria aia care mananca mult si nu se ingrasa dar din cauza unor pastile mananc mai mult de atunci

Răspuns Câştigător
| WeaponGirl a răspuns:

Păi fără ambiție să știi că nu faci nimic happy Abdomene- nu! Dietă- nu! Eu nu am auzit pe nimeni să slăbească stand degeaba happy Încearcă să te ți de o dietă sau cel puțin manancă echilibrat, fă-ți un program cu orele la care se mănanci și respectă-le în fiecare zi, normal, mancare ușoara, mănancă multe fructe, salate ca doar e sezonul acum, nu grăsimi și bineînțeles fă sport, orice sport, nu numai abdomene și cel mai important: încearcă să nu mananci seara tongue

2 răspunsuri:
| Slake a răspuns:

Icearca sa faci miscare. Du-te la sala sau iesi la alergat prin parc.

| Adrianetc a răspuns:

Alearga in fiecare zi 15 20 de minute, dar dupa scris si cum te exprimi nu o sa te tii.