| Sunflower1503 a întrebat:

Vreau sa slăbesc, chestia e că dacă fac sport mă ingras și mai tare. Vreau sa dau jos burta și coapsele. Burta este că o fleasca că sa zic așa rolling on the floor. Când stau pe o dunga se duce toată pe o parte. Fac abdomene degeaba.
Sunt fata. Ce sa fac sa slabeeeesc?

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti slabi facand cat mai multe abdomene, dar sa reduci un pic si numarul de calorii zilnic.
Sau poti folosi metoda de ardere a grăsimilor prin aplicarea pe zonele vizate săculeți de gheață timp de 30-60 de minute. Acest proces se repetă zi de zi, timp de două săptămâni.
Scăzând temperatura pielii, va fi favorizată transformarea grăsimii albe în grăsime maro, mult mai ușor de metabolizat de către organismul tău.
Pentru a nu te confrunta cu riscul de degerătură ridică săculețele de gheață de pe burtă la intervale regulate de timp.
Ce obiceiuri trebuie să adopți alături de terapia cu gheață pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă si coapse:
-Consumă carne slabă, de pui, curcan, vită, de pește, salate de legume, de fructe, de ouă și lactate slabe;
-Bea cel puțin 2 litri de apă zilnic și două căni de ceai verde:
-Nu uita să faci sport zilnic: dacă nu agreezi ideea de a merge la sală, poți merge cu bicicleta în parc, sau la alergat.
După două săptămâni, vei constata nu doar că ai scăpat de burtică, dar și că ai cu 3-4 kg în minus.

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Incearca sa faci mai multa miscare, sport. Nu exagera cu mancarea si consuma multa apa, cel putin 2 litri pe zi si o sa vezi ca da rezultate.

| Sunflower1503 explică (pentru Andreeush):

Apa ajuta la slăbit? Ce i drept, eu nu beau nici o sticla de jumătate de litru pe zi. Uneori nu beau toată ziua! Pur și simplu nu mi e sete.

| Andreeush a răspuns (pentru Sunflower1503):

Am auzit asta de la un nutritionist care zicea ca ajuta sa slabesti daca faci multa miscare si bei aproximativ 2 litri de apa pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dieta este o chestie foarte importanta. Poti sa faci sala de dimineata pana seara ( ce sa mai zic de niste abdomene banale ). Daca bagi in tine doar prostii, asteapta sa vezi un rezultat.

| Alynescu22 a răspuns:

Sa nu mai mananci si sa faci sport si apropo sportul nu ingrasalaughing si tu daca faci sport si arzi de exemplu 2000 calori si te duci si mananci 3000 e normal sa te ingrasi trebuie sa ti un regim cu mancare sanatoasa nu cu prosti si nu mai manca paine deloc daca poti