| Zuhn a întrebat:

Vreau sa va aflu părerea în legătură cu viața de după moarte. Recent am auzit de un serial unde se vorbește despre tema asta și acolo spune că fiecare avem mai multe vieți (într-un fel) și de exemplu în viața asta ești un pompier și în altă viață președintele României sau un miliardar. Și gen fiecare om după ce moare, sufletul, fără să știe că omul a murit se mută la o altă viață a omului respectiv. Și cred că viețile astea sunt infinite sau habar n-am.

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Eu cred ca sufletul nu moare, parasim doar acest corp, deci cred dar certitudine nu am.Dar lucrurile nu merg asa simplu cum se afirma acolo.Esti analizat ce ai invatat si ce nu ai invatat aici pe Pamint si daca e sa te incarnezi din nou, te incarnezi sa inveti ceea ce nu ai reusit sa inveti cand ai fost ultima oara pe Pamint.Dar subliniez cam asa ceva cred dar certitudine nu am.

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Presupuneri peste presupuneri, nimeni nu stie cu exactitate ce se intampla.

| Celcestietot a răspuns:

Nu exista reincarnare, doar Raiul sau Iadul permanent, la final de timp cand va judeca Dumnezeu.

| SilentRain a răspuns:

Nu cred ca exista viata dupa moarte

| Zuhn explică (pentru SilentRain):

Nu poți știi asta

| SilentRain a răspuns (pentru Zuhn):

Dar nici tu nu poți dovedi ca exista

| Zuhn explică (pentru SilentRain):

E doar o teorie

| SG1995 a răspuns:

Dacă studiezi un pic de psihologie și ești familiarizat cu neurologia ai înțelege că orice noțiune de viață după moarte e o iluzie.