E ca parintii nu au timp destul pentru ei, ca scoala nu se ocupa prea mult si cu educatia, ca sunt prinsi in ceea ce se numeste spirit de turma. Dar sunt si copii buni, si multi dintre astia, care par acum praf, isi vor reveni pe parcurs.
Cel putin asa sper.
Suntem animale si dovedim asta ce sa spun, cred ca de fapt acuma chiar aratam ceea ce suntem, nu putem generaliza sunt si persoane ok, ca tu ai vazut e experienta ta personala atat las ca si in alte generati erau de astea da atunci nu se putea ca le e era rusine, frica de parinti
Pai cum adica ce e? Asa e generatia. Nu se poate schimba. Asta se numeste "evolutie" pentru ei. Totul a inceput din moment ce lumea a evoluat. Si internetul a influentat foarte mult. Deja lumea este plina de nesimtire si parerea altora nu mai conteaza. Atata timp cat e un grup si lor le place o sa faca asta mereu.
Deci degeaba dam noi cu parerea ca nu schimbam nimic. Si daca am intelege mai bine de ce e asa tot nu ar fi mare lucru.
Degeaba dat cu parerea, vorba ta. Eu optez pentru dat cu pietre.
Si nici asta nu ar conta
Macar am lasa urme.
Adanci si bani de asigurare.
Da' mai taceti, mai. Voi cum erati la varsta aia? Eu stiu ca eram fan Andre (in 2000 aveam 12-13 ani), se purta buricul la vedere, nu ma gandeam "ma imbrac asa sa atrag pe nu stiu cine", nici ca ar fi ceva vulgar, asa era moda. Nu consum alcool, nu fumez, nu ma droghez, nu ma prostituez, nici nu ma aranjez. Cei mici doar copiaza ce vad in jur, asa ca degeaba ii criticati, le faceti mai mult rau, o sa inceapa sa-l copieze pe cel pe care nu-l critica nimeni, adica pe cel pe care il doare in cinşpe de fapt, si ia ghiciti care e ala. Fix ala cel mai criticat, ala care injura, bea, fumeaza, se imbraca la misto, s.a.m.d.
Yo,nu ii vorba neaparat de buricul la vedere, ii vorba de cilotii la vedere(daca ele mai poarta) si de atitudinea de printesa(si stim cu totii unde ajung printesele in Romania). Eu la 12 ani eram preocupat cu invatatul si cu pasiunile mele, nu frecat menta si sa-mi bat joc de altii.
Ii vorba de atitudine, nu neaparat de imbracaminte.
La vremea respectiva era moda si cu "atele" deasupra taliei pantalonilor, dar eu eram mica si nu purtam asa ceva, si acum mi se par naspa, deci si pe atunci se purta, eu abia m-am prins ce avea una pe solduri. Nu era fb sa vezi moda.
Ii vorba ca cei mici doar copiaza ce vad, si cine e de copiat? ala care e cum ii spun altii sa fie, adica e slab, mai e si trist, sau ala care face ce vrea, adica e "puternic", e fericit sau dace pe fericitul? Al 2-lea. Il stiu pe unu de pe aici care e ca al 2-lea, e genul de om pe care nu l-as tine in preajma, dar e "idolu la" toate fetitele. Nu le spune direct "imbraca-te ca o stoarfa", mesajul lui e "fii miserupist".
E generatia care confunda lumea reala cu aia virtuala.
Cu asta cred ca am spus tot.
Csf? N-ai csf!
)
Da, şi eu mă vopseam, dar în fine. Nu sunt piţi.
Depramaţi! Oameni fără viitor, vor ajunge să vândă mărţişoare pe platoul oraşului! Urât oameni buni! Urât, droguri, ţigări, băutură, ne controlează mintea, duh, nesimţiţi!
Cum zic mereu, abia astept sa vad copiii lor cum vor fi. Si generatia mea avea pramatiile lor. Ba ca isi bagau si scoteau ba ca dadeau palme la fund fetelor pentru ca veneau cu fuste la scoala. Stiu ca motivul e banal dar era doar o scuza. Acum sunt doar mai multi.
Depinde si unde locuiesti.
Daca aia din mediul tau sunt infestati, nu inseamna ca poti generaliza si blama o intreaga generatie.
Am vazut mai sus "generatie de tot rahatul". Daca te astepti de la ei sa fie de tot rahatul, vor fi de tot rahatul.
Ce vezi tu, nu consider ca este majoritate. Consider ca majoritatea gandesc mai mult decat gandeam eu la 12 ani. Nu cred ca la baza sunt niste pramatii infecte. Cred doar ca au influente negative in jur, iar ei se manifesta ca atare.
Urasc sa vad cum sunt pusi la colt doar pentru ca sunt reprezentati prost.
Si eu am vazut copii d'astia...pe care chiar imi venea sa ii extermin fara resentimente. Dintr-un anumit punct de vedere ai dreptate, dar nu as spune ca e o generatie nasoala.
Generatie de rahat * nu generalizez, ATENTIE *. Fiecare pramatie ca asta crede ca are lumea la picioare si ii mai auzi pe unii altii cum spun:,, Ma hranesc cu frica,, ....Pai ba, tu copchil de 12-15 ani care de abia stii sa vorbeste romaneste, imi spui mie ca nimeni nu se pune cu tine si ca esti cel mai smecher si unicat. Eu sincer imi vine sa ma impusc singura cand vad toate astea. Copiii astia nu merita nimic.
Copii se maturizeaza prea repede... si isi distrug copilaria cu prea multe jocuri pe PC telefoane tablete si prea mult TV, nu mai ies afara, devin niste indoctrinati d-aia ajung sa se drogheze