Canti "pe nas". Vezi daca poti corecta asta ca voce cred ca ai (dupa parerea mea)!
M-am gandit sa iti raspund frumos desi initial aveam o parere proasta despre ce am ascultat.Cred ca e fortat ce faci,nu e natural, nu esti tu.
Nu incerca sa imiti pe nimeni sau sa fii ca altcineva, pentru ca atunci cand esti tu, exact asa cum esti tu, nu ai cum sa gresesti.Bafta!
Iti dau perfectă dreptate. Eu cand cânt, ma forțez, pentru ca daca nu, am impresia ca nu imi iese, nu imi place cum sună. In schimb, daca ma forțez sună altfel imi place mai mult. Însă inteleg ca asta nu e bine. Mulțumesc de sfat si pe parcurs o sa tin cont de el!
Stiu ca mai e de lucrat, foarte mult
Am pus asa ca să știu dacă am voce, ca să nu lucrez degeaba, ca daca nu ai voce cred ca nu prea are rost sa depui muncă pentru asta, oricât ai încerca nu cred ca o sa ajungi departe. Parerea mea!
Daca muncesti, o sa reusesti. Chiar daca nu te ai nascut cu talent. Fa ceea ce iti place, nu baga in seama parerile oamenilor. Daca e ca un hobby cantatul, poti sa faci ce vrei si sa fie un hobby dar in perioada asta de pandemie nu se mai castiga din asa ceva momentan
Mulțumesc de răspuns!
kristescu întreabă:
anonim_4396 întreabă: