Urgent ca... ai cam intarziat? Sau pentru maine? In ambele cazuri... nu cred ca se mai pune problema de vreo urgenta
Iar trecand la lucrurile serioase, eu i-as zice mai multe... dar nu o cunosc, si nimeni de aici. Este iubita ta, chiar asa vrei sa o impresionezi? :/
Fraților, poate e vorba de ziua în care naște iubita lui și n-ați înțeles voi bine.
Se spune "Naștere ușoară!"
Indiferent ce i-ai scrie esential este ca nu ai uitat-o citeodata si un cuvint mic atirna foarte greu in cintar daca este adevarata.Ca exemplu am avut un prieten care mereu imi uita ziua de nastere si asta m-a durut mult si foarte greu ma impaca -era suficient sa-mi scrii un La Mult Ani cu drag M.-(M era initiala lui)cuvinte putine dar adevarate valoreaza cu mult mai mult decat povesti rasuflate-mai ales ca am cunoscut persoana si stiam ca e scump la vorba si orice cuvint al lui este adevarat.
Dacă cumva îți răspunde cineva la întrebarea asta cu un mesaj pentru ea, să scrii la sfârșit numele acelei persoane, că na, sunt drepturi de autor Mai bine i-ai scrie tu singur un mesaj, ăla este cel mai reușit pentru că vine din inimă.
La multi ani, vreau sa ne despartim ca nu sunt in stare sa iti scriu un mesaj banal de la multi ani, atat sunt de inutil ca barbat.
anonim_4396 întreabă: