Daca nu iti schimbi comportamentul nu se va schimba nimic, de ce te intimideaza fetele? Asa cum vorbesti cu baietii vorbesti si cu ele, doar nu le mai evita, daca eviti comunicarea nu vor veni ele la tine, dupa ce prinzi gustul iti va fi mai usor, nu te mananca.
Buna.Secretul daca doresti sa continue conversatia este sa nu pui intrebari inchise la care se raspunde numai cu da/nu, fiindca nimic nu omoara discutia mai repede decat asta. Eu sunt sigura ca mai prinzi curaj daca te inscrii in grupuri unde in general trebuie sa vorbesti in fata publicului, de exemplu Toastmasters.
Pai in primul rand cand vorbesti cu o fata nu o lua ca pe un dating, fi sigur ca nici ele nu o iau asa devreme ce nu ia-i dat intalnire!
Pur si simplu fi tu insuti si discuta cu ea ca si cu un prieten!
la inceput vorbeste prin scris, poate daca nu o vezi esti mai putin timid... daca nu stii ce sa-i zici, nu conteaza mai sunt si momente din astea, nu trebuie sa te simti naspa din cauza asta. Dar ii poti spune de viata ta ce-ti place ce nu, Atentie sa nu pomenesti niciodata ca esti timid sau ca nu ai avut noroc in dragoste ca te va vedea de prost! Vorbesti de tine numai lucruri pozitive, mai poti si inflori putin lucrurile...
In al doilea rand tine minte ca tu nu esti urat doar daca nu ai 100 de kg, sau poate nu ai un ochi, o mana etc
Nimeni nu e urat cand arata ca un om normal!
Frumusetea vine din cata incredere ai tu in tine, daca nu ai atunci fa in asa fel sa nu se vada asta, de aceea am zis sa vorbesti intai prin scris/chat!
daca nici asa nu poti, vorbeste cu fete pe care le cunosti dar nu vrei nimic de la ele, vorbeste doar sa te obisnuiesti, apoi ele au prietene etc si asa se leg intai prietenii apoi relatie de dragoste.
Important sa tratezi orice fata ca pe un baiat prieten/amic al tau, iar cand vei da de una cu care vei avea mai multe in comun va vrea si ea de la tine mai mult decat o simpla prietenie si asa iti va face tie treaba mai usoara!
Insa de un lucru sa nu uiti niciodata, baga asta bine la cap: nu esti urat doar ca nu ai experienta dar asta nu stie nimeni si nici nu vrei sa se vada asta! Asta sa-ti repeti mereu pana vei avea o iubita!
PS: trimite-mi un PM cu emailul tau si-ti trimit un material care te poate ajuta mult, daca te intereseaza daca nu ignora acest mesaj!