| Flav a întrebat:

Salutare. Accesez aceasta intrebare tuturor persoane din Galati. Am observat ca suntem foarte multe persoane din acest oras. As vrea sa iesim cu totii la o bere /suc /cafea cand e sa avem timp cu totii. Harciog, aminadab, dulceata, dara (parca), cristi27 as vrea sa-mi spuneti daca ati avea placerea si sa-mi spuneti cand dispuneti de timp. Si cei care mai sunt fiindca nu i-am retinut pe toti. Pana acum sunt cel mai mic dintre voi, si-mi convine postura asta de mezin laughing. Cine doreste sa ma anunte, chiar mi-ar face placere. Dupa care, sper sa organizam si ceva in Bucurestihee hee. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni, sa faceti si voi poze sa va vedem si noi. Si cine stie, poate intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, facem toti o agapa.

11 răspunsuri:
| Flav explică:

laughing m-ai suparat tu putin Elena cu variantele alea de b. a. c. dar nah ...sa conteze fizicul? u must be kidding, no? te astept cu cea mai mare placere...propun miercuri seara de exemplu. o ora 2.fiecare cum poate...rog sa ma anunte lumea pe privat sau aici daca poate veni si ora.totul are un inceputhee hee

| Flav explică:

Nuuu.nu fac cinste ca i crizalaughing. da harcioage, poti veni cu oricine.sa nu fie geloasa dupalaughing deci suntem deja 3? happy astept pe privat unde va convine si la ce ora happy

| andreig a răspuns:

Vrei sa scoti un oras intreg la o bere?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad nici o problema. Dar trebuiesa putem toti in acelasi timp si eu pina pe30 intentionez sa plec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce-a mai mare placere as veni si eutongue daca ma primiti bineinteles... sper sa nu conteze prea mult aspectul meu fizic...sunt cam plinutasadsad...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nu miercuri seara.Sau daca e haide-ti mai devreme pe la ora 19. Pot sa aduc hircioaga?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai flav... dar e crizalaughing ce sa fac...asta elaughingtongue...nu am ce face cu ele... k le foloseam in alte scopuri dar zgarailaughing)laughing

dar oricum voi fii prezenta:X abia ast...eu o sa fiu putin mai timida:d si mai retrasahee hee) sper sa nu ma simt in plustongue si sper sa nu te superi iar pe mine dar eu sunt o fire mai dificilahee heetongue pup dulce si eu aveam de gand sa dau o intalnire dar nu crede0am k voi avea voluntaritonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreig.fiecare isi platestehee hee...sau nah poate vrea sa faca cinstetonguetongue glumesc... el doar vrea sa ne cunoastem si atat...winking daca tot suntem din acelasi oras mie una mi se pare super cool ideea luiwinkingsi o sustinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu o sa fiu singura fata si restul 2 baietiilaughing nu e corect mai aduna fete k altfel devine gelos iubitullaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA. Dar ca sa vin la Galati imi ia o zi. Si nu prea dispun de timp. La Bacau cand o faci? Numai bine!

| aimee_1205 a răspuns:

Atat de multi sunteti din Galati?! Ma bucur. Si eu tot galateanca sunt!