O idee foarte buna decizia ta, anul asta ai admiterea la liceu, nu?
Deci, focus masiv pe invatat!
De fapt la anul si vreau sa ma pregătesc de pe acum.
Cu placere
Ce om de treabă ești. Parcă încep să vreau să rămâi.
Ar parea neinregula daca ti-as multumi?
Nu.
Ok
Multumes
Ramai aici. Avem nevoie de tine.
Daca pleci uite ce ti se va intampla: http://orig10.deviantart.net/......8m8x1c.gif
Salut!
Faci ce vrei.
Ramai sa ajuti pe altii ca simti tu asta sau sa primesti lauda?
E un site unde ajuti persoane prin sfaturi.
Nu stiu cum sta treaba cu premiile alea,dar e un serviciu de caritate ce ofera acest site. Sunt oameni care dau sfaturi bune ca niste psihologi,deci sunt destul de valorosi.
Daca ai primit macar un " mersi de sfat " de la un user de pe TPU,sau o funda,eu zic ca e bine sa ramai,altii nici macar nu se obosesc sa se gandeasca cum sa-i ajute pe altii nici macar de la distanta.
Aici poti ajuta o persoana aflata in cealalata parte a tarii,sau chiar in alta tara,cine stie,cu un sfat simplu,se pot face lucruri mari,depinde.
Chestia e de prioritate,daca nu ai timp sa intrii deloc,atunci nu intrii, faci ce ai de facut.
Daca nu vrei sa intrii, nu intri.
intri o data pe luna, etc, faci cum vrei.
E "problema" ta.
Si de fapt, nu vrei sa parasesti TPU, daca voiai, erai deja plecat, doar vrei sa vezi cati te considera util.
Si ca raspuns, aia care ti-au apreciat sfatul si care ti-au dat funda.
O zi buna!
Tu iei decizia, noi putem doar sa-ti dam o sugestie.Te-as sfatui sa nu parasesti site TPU.Dar totul depinde de tine.
Eu sincer vreau sa ramai...imi place cum abordezi unele lucruri.(doar daca nu vrei sa pari putin dramatic si suferi de atemtie)
Stai linistit, nu fac eu din astea de pe acum
Ce anume iti place ca eu par ciudat si nu sunt asa placut printre userii aia din,, top", tot imi spun chestii urate dar ma descurc
Nu...din contra, doar imi placi, si as vrea sa mai ramai.Eu de abia mi-am facut si te am la prieteni, deci oarecum te-am urmarit putin si stiu ce aspiratii ai...doar atat.
Nu mai fa pe victima ca vorbesc alti urat cu tine, daca vrei ramai si daca nu, nu, tu trebuie sa alegi asta nu noi.