E scam sa te scuture de bani.
Nu exista sa ai energiile blocate din moment ce sufletul nostru este energie pura, nu ai cum sa legi energia cuiva, nu sunt vreun sfant nici pe departe, nici la biserica nu dau dar de cand citesc Biblia imi dau seama cate prostii exista in jurul nostru, cea mai buna metoda e sa nu mai calci in viata ta la vrajitoare, nu ne e dat sa stim viitorul, pana si Nikola Tesla spunea "Dacă vrei să aflii secretele universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie", exista vibratii si energii atat pozitive cat si negative, o persoana pozitiva zi de zi o vezi din distanta, parca radiaza si iti e usor sa comunici cu ea, o persoana negativa zi de zi la fel o simti de la distanta, nici nu e nevoie sa stati de vorba parca nu iti vine sa te apropii, alt exemplu, "atragi ceea ce esti", de aceea oamenii cu vicii nocive precum alcool-ul si drogurile se strang la un loc in timp ce sportivii se strang la sala departe de otravuri, o gandire sanatoasa si pozitiva atrage in viata ta oameni sanatosi si pozitivi, nu e nimeni stapanul energiei tale, nici o vrajitoare nici nimeni, tine doar de tine sa faci alegerea de a avea o energie si vibratie pozitiva zi de zi.
Normal că o să îți zică mereu că ai ceva probleme ca să îți ia bani, doar nu îți va spune că nu ai nimic și să pleci acasă.Nu mai credeți în prostiile astea. Familie, copii îți poate spune oricine că vei avea deoarece statistic, la nivel mondial, lumea are familie în mare parte.
Pur și simplu îți schimbi modul de gândire,adică încerci să vezi chestiile negative ca având ceva pozitiv și nu mai privești viitorul cu frica,ci cu bucurie.
Din păcate,ghicitorile sunt precum hoții,pur și simplu îți iau niste bani pe furiș pentru niste chestii inventate doar pentru că oamenii sunt naivi și cred că alții au puterea sa vadă viitorul.
Nu zic,exista și oameni de acest fel,dar ghicitorile,cel puțin, nu sunt acel tip de persoane, sunt doar niste impostoare.
Până și eu daca m-as pune sa îți ghicesc, ți-aș ghici chestii pozitive, nu negative
Vrajitoarele te pacalesc de bani doar! Nu pot face absolut nimic pentru tine! Decat sa te lase falita... vrei o familie decenta?! Simplu! Lucreaza la tine insati. Nici macar nu este greu. Incearca sa ai o greutate normala, ingrijeste-te de igena ta, fii feminina. Cu siguranta vei atrage un barbat decent. Si cand spun decent, nu ma refer la o gorila de 2 m cu bmw. Nu pot sa cred ca exista oameni atat de naivi incat sa se duca la vrajitoare.
Primul pas pentru eliberarea de energii e sa nu mai mergi la vrajitoare sa ti citeasca in tarot vrajeli