Mie mi-ar ajunge si 90 de ani ( eu nu fumez), lasand gluma la o parte, tu cred ca stii cel mai bine daca iti ajunge sau nu. Tu stii cat fumezi, cate tigari fumezi pe zi, parerea mea e ca sunt suficinete 20 de tigari pe zi ( tata fumeaza 4 pe zi) si nu are cum sa nu iti ajunga. Dar fa si tu un calcul inainte si vezi cat fumezi intr-o zi, incerca sa mai raresti tigarile ca mi se pare super mult 20 de tigari pe zi ( gandeste-te un pic la sanatatea ta, dar si la costul, bani cu care puteai sa iti iei altceva).
Eu cred ca nu iti ajunge, tine cont ca mai exista si prieteni care iti pot cere cate o tigara-doua de revelion.
Daca iti iei Plugarul iti ajung si o saptamana.Glumesc.Nu stim cat fumezi tu ca sa putem sa iti dam vreun sfat.Pa!
Nu ai de ce sa faci calcule. Daca mergi la un restaurant/local nu o sa iti ajunga, mai ales daca fumezi putin cam mult.
Eu sunt fumatoare si la astfel de sarbatori mereu cumpar cate 2-3 pachete.
Uau fumezi? Cat de tare.Intr-o zi sper sa ajung si eu sa fumez.
De unde naiba sa stim noi cat fumezi tu, se vede ca ai intrebat doar ca sa te dai mare ca fumezi, cred ca toate lesinatele de 13 ani se incing cand vad,, un baiat rau'' cum sta cu tigara in gura si o arde gangster.
Ai pus o intrebare tampita, crezi ca mie o sa imi ajunga 1 litru de apa minerala de Paste?
Si ai vrut sa vezi raspunsuri, ti-am raspuns, nu inteleg ce te deranjeaza.
Daca nu erai un copil de maxim 14 ani ai fi luat 2 pachete si gata,fumai iti vedeai de treaba ta,nu veneai sa te lauzi pe TPU, apoi cand lumea iti raspunde tu sa ii faci prosti.
p4r4zitu întreabă: