| Wordofthat999999 a întrebat:

Salutare! Am o întrebare din experienta voastră, care a fost și este in aceeași situație ca a mea. Tatăl meu a murit anul trecut din motive de sănătate, dar el ma va proteja în continuare. Are mai multa putere acum sa ma ocrotească și sa ma ajute sa fac fata la necazurile vieții? Ma va ajuta? Ma va susține și acum în continuare, chiar dacă el nu mai este în viata? Ați pățit sa simțiți sau sa fiți protejați de o persoana foarte draga din familie sau din alte grade care sa va sustina în continuare?

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu, nu are cum sa te protejeze. Simti tu asta ca asa iti pui in minte pentru ca cel mai probabil esti o persoana spirituala. Dar, nu, nu exista in realitate asa ceva, sunt doar niste inchipuiri cu care iti bombardezi creierul. Esti bine si in siguranta atunci cand faci tu sa iti fie asa. Nu o sa te protejeze nici o entitate spirituala, de nimic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am simtit.

Acum 3 luni a decedat o vecina de strada draga mie. E vorba despre o bătrânică care ma simpatiza. Si eu pe ea la randul meu.
De o saptamana avea usa de la casa inchisa toata ziua, lucru care a dat de banuit, dat fiind ca ziua o tinea deschisa.
Intr-o zi, veneam de la munca si treceam prin dreptul casei sale. Am vazut politia si Ambulanța acolo. Mi-am dat seama ca ceva rau i s-a intamplat. S-a confirmat apoi: a murit in urma unui infarct. Locuia singura, de aceea nu a stiut nimeni ca e moarta pana ce nu au descoperit-o 2 vecini de vis-a-vis.
Ei bine, dupa ce am mancat si m-am pus in pat sa dorm, obosit fiind dupa o zi de munca, inainte de a adormi, i-am simtit prezența langa patul meu. Am simtit ca e fericita ca s-a aflat despre moartea ei iar acum isi poate gasi linistea. Am simtit-o zambindu-mi si parca zicandu-mi "Sunt aici, voi fi bine. Asa vreau sa fii si tu".
Si acum ii simt prezența cand trec pe langa casa ei. Parca e tot acolo, prezența ei fiind inca vie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din păcate nu te mai poate proteja. Și mie mi-o murit mama anul trecut, mam împăcat cu aceasta pierdere, oamenii mor, asa e ciclu vieții, trebuie sa fim strong și sa mergem mai departe.
Nici Dumnezeu nu te poate proteja, doar mama ta și tu însuți.
Treci printr-o trauma destul de grava din cauza acestei pierderi.
Te pot proteja eu dacă vrei, și ai nevoie ma ofer euhee hee dar, eu ti as spune sa mergi la psiholog.
Ai grija de tine. kiss