Eu am luat de la mama niste bani cand aveam 6 ani (nu mai tin minte cati). Eram intr-un grup cu o fata care e mai mare cu vreo 2 ani decat mine si un baiat care e mai mic decat mine cu 4-5 luni. Eu eram mai mult fraiera lor si cand au auzit ca am luat bani de la ai mei au spus: "Auzi? Sa stii ca poti lua cu banii pe care ii ai 20 de pungute de pufuleti!" Eu fraiera m-am luat dupa ei si am luat 20 de pungute de pufuleti. Dar nu a durat mult chestia asta... m-a dat dupa in gat tatal baiatului din grupul nostru. Am fost pana la urma pedepsita si nu am mai avut voie sa ies pe afara timp de cateva zile. Toata ziua mancam pufuleti... Ca altceva nu aveam ce face cu ei
Nu doamne ferește dar astăzi nu știu de ce mi-am adus aminte de boacănele ce le făceam când eram copil și printre altele mi-am amintit și că luăm care 5-10 lei de la părinți (fara știrea lor) și îmi cumpărăm bomboane sau gume faza este că nu eram singurul din grupul meu de amici care făcea asta și eram curios sa știu dacă alți copii procedau la fel
Cipi1212 întreabă: