| NYØ2002 a întrebat:

Am o mare problemă! Eu cred ca sunt blestemat de un fost prieten care e acum in Spania! Nu stiu dacă pot să il numesc blestem.
Mi-a spus asa :
,,Iti spun ceva, poti sa te superi pe mine", toți te urăsc(tot orasul sau nu stiu)Si chestia asta mi-a rămas mereu in cap si nu pot sa uit niciodata ce mi-a spus de el.Eu simt că tot orasul mă uraste și că are ceva cu mine.Eu cred că sunt in depresie si de la asta si că mereu mă simt singur, sunt ghinionist si de la mai multe chestii.Eu aveam ganduri de sinucidere! Ce sa fac cum sa scap de blestemul asta?

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

N-ai blesteme, delirezi... Calmeaza-te si controleaza-te.

| Simpatic a răspuns:

Sa incetezi sa mai crezi ca blestemele exista! Nu e nimic voodoo aici si nu exista nici o forma de magie neagra alba sau alta culoare.
Daca te simti rau psihic apeleaza la serviciile unui psihiatru, te va ajuta cu siguranta...din cate spui da de depresie suferi, dar diagnosticul final trebuie pus de un medic!

| G777 a răspuns:

Ce pot sa spun e ca blestemele exista dar tu doar bati campii acum

| anonimg a răspuns:

Nu mai crede toate tâmpeniile.

| Alverto a răspuns:

Nu e niciun blestem, nu mai crede in lucruri de genul

| sierra1 a răspuns:

"cum sa scap de blestemul asta?"

e domeniul ghicitoarelor în genul ăsteia

https://tamaduitoareacamelia.com/? gclid=Cj0KCQjwm9D0BRCMARIsAIfvfIYbmwFqBNpObYSX0pUoySufR5aRoTzhutoNsCJ3kgthdzdRU2k2f6oaAtc1EALw_wcB

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar blestemele de părinți se prind în special blestemul de mama dar când blestemi pe cineva se întoarce ca un bumerang asupra ta mai devreme sau mai târziu sa blestemi e pacat. Blestemul unui străin nu se lipește mai ales dacă nu i ai făcut nici un rău. iar legat ca te urasc o mulțime de oameni nu are legătură cu blestemul ăluia din Spania se joaca cu nervii tai se pare ca i-a cam reușit. Nu te mai gândi la blesteme, gândește pozitiv asa nu se lipește nici un blestem. Te poți duce la un duhovnic pentru asa ceva dacă chiar crezi în asa ceva eu zic ca te stresezi aiurea axeaza-te pe lucruri utile.