Când eram mai mică, credeam că au o însemnare, dar acum, cred că sunt doar niște activități sau mai exact, niște chestii la care noi ne gândim toată ziua, apărând și în visele noastre.
Adică, eu, la rândul meu, am visat multe lucruri paranormale care, în viața reală, n-au cum să existe. Și multe alte chestii care nu s-au întâmplat.
Eu de-a lungul vieții am avut foarte multe vise, pot afirma cu tărie că visez in fiecare noapte. Și da: multe, dacă nu aproape toate visele de noapte, s-au adeverit mai devreme sau mai târziu.
Oh, interesant! Vă mulțumesc frumos pentru răspuns! Credeți că fiecare vis încearcă să ne transmită ceva deci? Interesant!
Da. Trebuie doar să știi cum să le descifrezi. Visele.
Visele mele sunt foarte abstracte, nu as avea ce semnificatie sa gasesc in ele nici daca as incerca. Cred ca visam fragmente din e traim suprapuse, distorsionate si nu au nicio semnificatie.
Pentru mine unul, nu. Am visat tot felul de chestii. Nu au avut nici un fel de impact asupra vieții mele, nu au însemnat nimic pentru mine.
Am înțeles! Mulțam fain pentru răspuns!
Visele au legatura cu subconstientul si nu mereu inseamna ceva dar e posibil.
De exemplu mama mea cand era gravida a visat cum o sa arate copilul si ca e baiat si a fost exact ca in vis.
Si eu am avut vise care poate au avut legatura cu ce am facut si cum m-am simtit subconstient fara sa imi dau seama.
anonim_4396 întreabă: