| trifoicu4foi a întrebat:

Salutare, am si eu o intrebare ce necesita cateva raspunsuri de la voi :

" La usa inimii cuiva, trebuie sa ne rugam, sa navalim sau sa ciocanim? "

Daca sunteti amabili sa raspundeti v-as ruga sa va treceti si varsta happy.

Va multumesc!

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Initial,civilizat e sa ciocanim.
Poate usa e inchisa pentru totdeauna pentru noi, nu? Caz in care, plecam cuminti.
Dar daca usa are macar intentia sa se deschida, avem dreptul s-o si spargem, din graba si navala sentimentelor care ne-au adus in pragul ei!
In dragoste si-n razboi, totul e permis!
Varsta? Peste 40.good luck

| justfreelove a răspuns:

Sa navalim! Daca stai sa te rogi de cineva sa te iubeasca, aceea nu e dragoste, e mila si denota disperare din partea ta. Daca bati la usa e ca si cum ai "aranja" sa te indragostesti. Dragostea nu e ceva mecanic. Nu poti sa programezi dragostea. Dragostea e foc navalnic ce se aprinde de la o scanteie si mistuie tot ce prinde. Dragoste fara pasiune nu exista.

| trifoicu4foi explică (pentru justfreelove):

Si daca se sperie ce rezolvi? eu inteleg ce spui tu, dar dragostea nu apare imediat ce deshizi inima, asta depinde de la inima la inima, ca poti gasi o inima intredeschisa, care e frumoasa si care te doreste dar nu poti navali caci o poti speria, iar ca rezultat ea se poate inchide.

| h3r a răspuns:

Să intrăm nepoftiți... dacă ne primește e bine, dacă nu... plecăm singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Năvălim. 16 ani.

| karsivan a răspuns:

Eu zic asa cate putin din toate cel putin asa doresc majoritatea fetelor, peste 35

| adrianamara a răspuns:

Eu as zice sa ciocanim....sti cum e dragoste cu sila nu se poate...din pacate! pup

Răspuns utilizator avertizat
| trifoicu4foi explică:

Sa mai stimulam putin raspunsurile happy. uitati cateva exemple :

La usa inimii cuiva nu trebuie nici sa ciocanesti, nici sa navalesti, nici sa te rogi, ci trebuie doar sa canti. (11 ani)
La usa inimii cuiva, nu ne rugam, cel mai bun lucru este sa-i cautam cheia. (13 ani)
La usa inimii cuiva, trebuie sa ne miscam si sa dorim cu incetinitorul. (13 ani)