Le intreb despre ele. Ocupatie, asteptari de la viata, pisica, alcool, jaluzele verticale. Orice.
Nu conteaza subiectul cat felul in care se leaga discutia.
Aspectul fizic e total irelevant, de multe ori uratele sunt mai proaste si cu figuri decat 'bunaciunile'.
Diferite subiecte, depinde cum se leaga discutia, pentru mine conteaza foarte mult sa fie naturala conversatia, nu respect vreun tipar si nu prea suport complezenta, prefer sa imi zica direct daca nu se simte bine in conversatia aia decat sa tragem aiurea de ea pierzandu-ne vremea, dar de obicei simt omul si imi dau seama de asta si ma retrag.
In mod evident ca aspectul fizic e important si in 'abordarile' online insa pe langa asta depinde si de cine dai, nu exclud importanta fizicului de aici, nici vorba dar in functie de persoanele de care dai poti avea anumite conversatii, adica una e sa vrei sa abordezi vreo pitipoanca care doar fizicul e de ea iar pe profilul ei vezi numai postari in care nu stie sa puna cratima ca lumea, virgula e absenta sau ca sa para desteapta baga citate in engleza in care 5 cuvinte din 6 au greseli gramaticale, e destul de evident ca nu ajungi nicaieri intr-o conversatie cu aia, zici pas si mai cauti, iar altceva e cand dai de o tipa care arata bine si are un bagaj interesant si vast de cunostinte, nu le aborda cu "buna, ce faci?" sau "cati ani ai?" ia-le usor, mai intai studiaza-le putin profilul (depinde unde vrei sa vorbesti cu ele dar in majoritatea cazurilor oricine are un anumit profil) si intra in vorba cu ele pe diferite subiecte, rasfoieste-i prin profil si vezi cam ce pasiuni are daca le are la vedere, ce citeste, ce muzica asculta, ce sport ii place si alte d-astea, iar de acolo se poate lega ceva, ea oricum va sti ca o abordezi pentru ca arata bine, subiectele vor fi pretexte dar poate iti va acorda o sansa pentru ca vede ca stii sa scrii, ca ai subiecte diverse, ca arati cat de cat ok, aranjat fara sa o dai in cocalareala daca e genul de tipa mai rafinata, conteaza foarte mult sa ai papagal in situatii d-astea, sa fii spontan, nu strica nici daca ai avea un vocabular dezvoltat si cultura generala mai generoasa, lucreaza la atitudine, la vorbe si fa-ti un profil cat mai aranjat si sugestiv.
Cam asta fac și eu, simt când discuția nu mai e ok și că nu mai avansează și mă retrag. Ideea e că asta se întâmplă mereu. Am zis sa îmbunătățesc profilul, am pus poze noi, făcute de prieteni ori de fotografi amatori cat mai ok, interesante, nimic extravagant însă nimic. Am zis că discuțiile mele sunt banale și plictisitoare și am platit diverse cursuri pentru a învăța să discut cu ele, să le fac mai atrase în discuție însă nimic. Răspund greu, rar, simplu. Chiar nu mai știu ce să mai fac, ce să mă îmbunătățesc. Atâtea refuzuri indirecte ajung sa doară rău. Simt frustrare din ce in ce mai mare, îmi pierd încrederea în mine și îmi vine să nu mai fac nimic.
Nu zic că fizicul nu contează, dar chiar nu mă văd atât de urât. Ok, nu sunt clar vreun macho Man nici pe departe insa lucrez la mine. Merg la sala, incerc sa mănânc cat se poate de sănătos, nu am vicii, citesc incerc sa evoluez pe toate planurile atât cât se poate însă nu știu unde mai e problema, ce as mai putea îmbunătăți.
Nu se pune problema sa vorbesc cu pițipoance sau tipe de genul iar de fazele cu "buna, cf?" Am trecut de mult.
Asta fac mereu: mă uit pe profilul lor, văd ce și cum și de aici mă leg de ceva de unde incerc sa port o discuție cu ele. Incerc sa fiu cat mai ok, să le fac sa se simtă bine în conversație, să le fac sa zâmbească, să fiu cat mai degajat însă degeaba.
Drimmero tu esti cel mai putin in masura sa dai sfaturi amoroase . Daca site-ul asta dispare maine, o sa dispari si tu cu el
Bro nu am descarcat in viata mea aplicatia aia nu suport aplicatia aia nici altele de genul ala in afara de TPU si YouTube pe nimic nu intru altceva
Nu folosesc Tinder, nu am folosit niciodata si nici nu intentionez sa folosesc.
Eu personal atunci cand abordez si conversez cu o fata o fac in asa maniera in care sa-i atrag atentia in mod placut.
Evit pe cat posibil sa folosesc expresii de genul "buna, cf?" sau "ce faci, frumoaso?", aceste abordari le consider cocalaresti, banale si de prost gust.
De exemplu, am in lista de prieteni de pe FB o tipa interesata de lectura, care citeste mult.
Nu conversasem cu ea inainte, e din acelasi cartier cu mine, ne stiam doar din vedere. I-am trimis cerere, mi-a acceptat-o.
Pe profilul ei de FB avea postate cateva poezii ale lui M. Eminescu.
In primul mesaj i-am scris o abordare de genul "Buna! Am vazut ca rezonezi cu poeziile lui M. Eminescu. Am si eu cateva preferinte pentru unele dintre poeziile lui, in mod special "Floare albastra "
Am primit un raspuns pozitiv si am continuat sa conversez cu ea, reusind sa-i pastrez interesul asupra mea si asupra discutiei si in alte dati dupa aceea.
Tinder ul e special conceput in avantajul femeilor, poate sa fie aia urâta cu spume ca tot are mai multe match-uri decat un barbat frumos.
Si in plus multe isi fac sa-si promoveze instagramul sau unele sunt atat de panarame incat au prieten si tot sunt pe acolo. Daca nu prea sunt fete interesate de tine, ce te face sa crezi ca ai sa gasesti acolo ceva? E o pierdere de vreme sau si daca gasesti acolo ceva slabe sanse sa dai de una serioasa.
Nimic le las pe ele si incerc sa-mi dau seama ce cauta pe acolo, una care te vrea o sa-ti bata apropouri sa va vedeti intr-un mod indirect. Chiar si alea care iti dau seen tie crezi ca nu umbla dupa altii? Dar nu esti tu acela, pare rau. O femeie care te vrea o sa faca tot posibilul sa iesiti.
De obicei; baietii le propun fetelor sa iasa la un suc. Sunt fata si zic asta din propria experienta. Sau vor DIRECT sa faca s*x.