Asa și? Organismul are nevoie de 8 ore de somn. Și cică ăștia de fac ture de noapte 10 parca.
Salut este destul de normal și eu am mai pățit asta, îți dai seama că la un moment dat corpul tau are nevoie decât mai multa odihna nu este nimic ieșit din comun !
Daca esti la primul job ca "boboc\' te vei obisnui in timp sa iti reglezi orele de somn. Asa am fost si eu candva, dormeam pe rupte dupa o tura de 12 ore, pana cand m-am obisnuit dupa prima luna de munca si imediat cum scapam de la munca, acasa eram in jur de 7 dimineata, puteam sa dorm circa 3-4 ore, apoi imi faceam treburile si ma culcam un pic inainte de a intra in tura de noapte iar pentru alte 3 ore. Oricum mi-am schimbat locul de munca dupa 8 luni de munca, nu din cauza orarului, ci din alte motive si astfel mi-am gasit doar pe timpul zilei sa lucrez. Desi in viata, este sa ne modelam si sa invatam, daca nu ne convin orele, cauti in alta parte unde sa lucrezi numai ziua ori dupa-amiaza, ca noaptea sa iti ramana doar pentru odihna.
E regula de 3 simplu:
Daca corpul tau are nevoie de tot atat timp de odihna cat lucrezi, atunci asta inseamna 8 ore din 24 sau 12 ore din 36.
Trebuie sa-i dai Naturii ce e al lui!
nyoentox2002 întreabă:
Lawerence întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: