Nu cred că va fi suspendat din din meseria lui de bază, de a lua mită, sănt mulți ce vinde permisul de conducere cu banii, dar nu-și dau seama că-și pun viața lor și altora în pericol din cauza incapacității lor de a conduce și a fi apți cu discernământul apt de a conduce!
Nu cred că va păți ceva serios polițistul și o mică avertizare din parte colegilor lui care Sănt conștienți că uni din ei nu-și servesc meseria pe bună dreptate!
Chiar acum o săptămână maxim are un polițist în timpul lui liber cu iubita lui vindeau droguri și etnobotanice, și chiar colegi lui de secție lau urmărit timp de o vreme, iar apoi lau ridicat din casă iubitei lui, casa era plină de droguri,... care mai de care,...
Daca il divulga, politistul va avea ceva probleme. Prietenul va da examenul cu altcineva.
@1onur
Chiar, pe bune?
Ca si eu stiu politist care se ocupa cu asa ceva. Ba mai sunt implicati si socrii in casa carora se mai fabrica cate ceva. Sau se dozeaza, nu stiu exact ce se face. Si totusi, nu-i prinde nimeni. S-ar parea ca sunt protejati chiar de colegi.