Sa fi fost inlocul tau ma miscam de 5 ori mai greu cu platitul ca sa stea nesimțita la coada pana maine. Stii tu, facerea de bine f. utere de mama.
E hai... si pentru atata lucru ai pleca de la magazin fara cumparaturi? Ai cedat.
Este frumos ca ai incercat sa faci un gest frumos, dar faptul ca nu "ti-a" iesit, nu trebuie sa duca la descurajara ta. Uite, din partea mea, totul a fost minunat. S-au intamplat lucrurile care au trebuit, special sa pui tu intrebarea asta si sa te indoiesti de tine.
Acum poate, poti sa lucrezi la o rezolvare. Mereu cand socializezi dai de astfel de lucruri? Nu. Mereu cand socializezi poti sa dai de astfel de lucruri si poti sa dai si de celelalte lucruri. Chiar daca sansa este 90-10%, daca stai sa te gandesti tot un da sau nu este. Tu daca intr-un joc video mori, iar si iar pana la final, nu il mai joci pentru ca mori? Nu Ar fi si absurd. Pana la urma tot ajungi la final. Chiar asta este si chestia, daca nu ai incerca iar si iar, nu ar mai fi interesant.
Nu te blameaza nimeni, acelea sunt doar conceptii, din punctul lor de vedere. O mentalitate buna si o gandire deschisa atraga persoane cu aceeasi gandire. Nu este vina nimanui ca ai dat tu de acele persoane. Asa a trebuit sa fie. In locul tau, as rade de situatia de fata. Nu trebuie sa te superi. Te gandesti doar ca asa a judecat mintea acelei persoane despre tine. La fel si a altor persoane. Tu cum ai judecat?
Daca ar fi dupa mine, cum ar trebui sa procedezi: sa nu iti pese. Stii ca ai facut ceva bine, pentru tine este suficient Stiu ca uneori mai avem nevoie si de un impuls de la spate sa stim ca este bine, dar uite unul de la mine. Bravo. Am lasat si eu diferite persoane din spatele meu la rand, in fata mea. Si mi-au multumit. Nu tine de tine, tine de... moment, de oridinea in lucruri. Daca acea persoana nu zicea asta, ci te felicita, nu te-ai mai fi gandit la asta, nu ai mai fi pus itrebarea asta si nu stim in ce directie ai fi mers in viata. Cand o sa dai peste ceea ce te face fericit, o sa zici la fel?
Totul este bine, zau asa . Sper ca te simti mai bine. O zi faina iti doresc!
Nu... unii oameni au parte si de lucruri din astea. Altii si mai rau.
Dacă o fata e tâmpită trebuie sa te simți tu prost? Cine știe ce traume avea și ea iar tu ai picat nevinovat, poate și asta sa fie o explicație. Oricum nu ți face griji nu mereu se întâmplă incidente neplăcute nu trebuie sa o iei asa personal
Ai facut ceva gresit? Daca nu, atunci de ce sa te mai gandesti la asta? Poate avea o zi proasta fata, dar nu are sens sa ai si tu o zi proasta din cauza unei straine.
Nu ai facut nimic gresit. Asta mi s-a intamplat si mie intr-o zi, era o coada imensa si eu aveam la mine doar o apa, iar o doamna din fata care avea ditamai cosul m-a lasat in fata si pot spune ca mi-a facut ziua mult mai buna prin gestul ei. Poate suna cliseic, dar nu trebuie sa dai importanta, vorbesc din experienta
Nu as fi dat importanta daca ar fi fost prima oara cand mi s-ar fi intamplat...
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: