| marmeladacupaine a întrebat:

Salutare baietii, am si eu o curiozitate. A incercat cineva etnobotanice? Sunt chiar atat de periculoase cum se spune? Ma bate gândul de ceva timp sa incerc...Astept rasp happy

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am avut clienti care foloseau asa ceva, cica simteau o stare de liniste sufleteasca, o placere, cica nu da dependenta, eu nu as incerca asa ceva consider ca nu avem nevoie de asa ceva

Răspuns utilizator avertizat
| pufipo a răspuns:

Bună, eu îţi zic să îţi vezi de ale tale şi să nu încerci toate combinaţiile de chimicale pentru flori combinate cu alte prostii.
Eu am avut un prieten care fuma etnobotanice, după a trecut la "droguri mai serioase", l-a părăsit prietena, ai lui nu mai vorbesc cu el (mă rog, nu mai vorbeau cu el), noi ca şi prieteni am încercat să îl facem să se lase, l-am ajutat să se interneze într-o clinică specializată, însă, după ce a ieşit a început iar.
Nu îţi recomand, drogurile sunt periculoase indiferent că ai fuma iarbă ori că ai fuma etnobotanice.
Ai aici informaţii despre prostiile ăstea: http://www.castlecraig.ro/dependenta/droguri/tipuri-de-droguri/etnobotanice