Felicitari Otonis, e bine ca nu ai ratat nici una, de asta sunt notele, sa fie luate, de cine...nu conteza...
Poi 3 la franka
era mare da mare galagie in clasa si vn profa mai tarziu la ora cam pe la si un sfert aude asa mare galagie si bun scoate-ti o foaie de hartie : dictare era primul an de franceza si clarr ca am luat 3. norocul meu k nu ni le-a trecut in rest numai de 9 si 10
Felicitari "Elly4all"! Uite un premiu de consolare, insa data viitoare sa nu se mai intample, bine?
Cea mai mica un 3 dar trecut cu creionul si sters intr-un final fericit. Restul de la 5 in sus
Tinand cont ca am facut liceul de chimie am avut note destul de bune la chimie am luat o data un 2 pentru ca am copiat in rest am avut note bune.la romana si engleza am fost cea mai buna ajungand la olimpiada pentru tara la limba romana si la olimpiada pe oras la engleza
in schimb cu franceza am fost mereu certata
Am avut un 2 la logica, intr'a 9'a, ca m'a prins bursucul (asa i se spunea profului) copiind.
Cea mai mica nota pe care am luat'o a fost 1 la istorie ca am soptit un cuvant
Cea mai mica? 3
Si, ca si licurici, si eu o sa o urasc pe profa de fizica toata viata
2-5..si cate un 6 rar
Glumesc.
2-10.Am reusit sa nu ma fac cu nicio nota de 1 in 12 ani de zile, e o performanta
5-10.
5 am luat la muzica pentru ca am cea mai nebuna (in sensu rau) profa de muzica din scoala sidupa nici 2 cuvinte iti da nota, nici nu te lasa sa vorbesti.ma rog.
1-10 am luat 1 la geografie in a 7 ca n-am stiutcapitalele la unele tari de fapt la nici una n-am stiut numai dale grele mi-a dat si nu invatasem