Eu m-am cunoscut de o fata pe internet și m-am îndrăgostit și când am văzut-o cică i-a m-a plăcut nimic la mine decât la mine decât ochi și cică sa mă tund, na eu port mai mare parul dar nici nu l! am aranjat, și bătea și vântul, eu când am văzut-o nu avea dinții din față
Și fără dinți și cu pretenții mi se pare de prost gust sa îți de-a ea sugestii când ea nu are dinți în gura, măcar de era puțin mai umila având un defect vizibil major.
Daca îți place de ea e treabă ta, vezi ce și cum, dar nu te lasă dominat de oameni care nu se vad in oglinda
Astea au cele mai mari pretentii bossule
Cu cat este mai grasa cu atat tu trebuie sa fii mai inalt si mai fit
Cu cat este mai urâtă cu atat trebuie tu sa fii mai pretty boy
Cu cat are mai putine clase si lucreaza pe minimul pe economie cu atat tu trebuie sa fii mai self made si sa ai cazan minim 2015
Dantura conteaza pentru ambele sexe. Dantura iti spune multe despre igena personala a barabtului / femeii. Inteleg ca este foarte scump sa ai dintii perfect drepti si aliniati si albi imaculata. Dar mi-se pare de bun simt sa nu fii stirb, sa nu ai carii vizibile si sa ai dintii curati.
Și despre alea frumoase ce părere ai? Ai ales ce vor daca astea vor cireașa de pe tort!?
Ai dreptate, dar nu toate sunt așa, mai sunt și fete ok grase cu caracter
Deja daca-i zambesti si ai dantura curata, ai cucerit o. Este a ta. Casa de piatra
Eu personal sunt indragostit pana peste ca de o fata care are cateva kilgrame in plus. Cu siguranta barbat gras sau femeie garasa pot fii top din orice punct de vedere. Eu ma refeream strict la pretentii nerealiste. Pai aia este stirba in gura si are pretenitii de la baiatul asta care a postat. Mi-se pare ridicol sa fii gras / grasă si sa vrei exclusiv partener fit când tu bagi in tine cu doua mâini. Femeile frumoase au tot dreptul sa isi doreasca parteneri exclusiv atractivi pentru ca si ele pot oferii la randul lor frumusete. Femeile de cariera au tot dreptul sa isi doreasca un barbat cu pozitie sociala pentru ca si ele au tras tare pentru acel job / afacere. Femeile sarace dar care po fii bune gospodine si loiale au tot dreptul sa isi doreasca provider ca si ele isi joaca rolul in house keeping. Just know your place in societate si totul va fi bine.
Eu nici nu o băgăm în seamă în locul lui sincer! El nu s-a luat din pușcăria din gura ei