| DenisaNicoletaG a întrebat:

Salutare...kiss
Ce conteaza mai mult pentru voi, fizicul sau caracterul?
De exemplu daca o persoana nu va atrage fizic, renuntati sa comunicati cu ea?
Chiar ma intereseaza subiectul asta, deoarece in ziua de azi multi urmaresc aspectul fizic, eu nu zic ca nu este si ala important si aici, cand spun important nu ma refer neaparat intr-o relatie, ma refer si ca la o relatie de prietenie.
Pentru mine conteaza amandoua in aceeasi masura egala. De exemplu daca e sa imi fac prieteni, conteaza mult caracterul. Intr-adevar cand esti atras de o persoana, atunci pot spune ca urmaresc umpicut si fizicul, nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca nu conteaza si el!
Deci...Voi de ce sunteti atrasi? Fizic sau Caracter? happy. Sunt foarte curioasa!

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la caractere nu am mari asteptari, oricine minte iar fizicu de pomana e util daca se culca si cu altii singura e mai bine sa infrunti viata in secolul actual

| RAY a răspuns:

Chesti de genul denisa se petrec involuntar, e ca daca ai intreba de ce isi plac dulciurile? de ce ti foame? de ce isi este sete? normal ca cel mai important aspect cand vine vorba de sexul opus =atractie este aspectul fizic inteligenta, personalitatea, statul social nu atrage sexual pe nimeni, tu daca vezi un baiat frumos care il plac toate fetele nu cred ca il placi ca are o personalitate de ingereas, de fapt prima impresie e 95% aspectul fizic si cu ala si ramanem in minte, acum daca x e urat contunui sa vorbesc cu el/ea dar placerea de a discuta cu cineva urat nu e ca placerea de a discuta cu o persoana care te atrage fizic, omul se minte ca fizicul nu conteaza din cauza complexului de inferioritate =ascunderea propilor sale defecte, slabiciuni asa ca se complace cu minciuni

| Drimmero a răspuns:

E involuntara atractia fizica,, aia ne impinge prima oara, si apoi caracterul.
Eu cel putin ma simt atras de fizic mai intai, dar nu din vina mea, pur si simplu asa suntem ''setati''.
Fireste ca dincolo de fizic punctez inteligenta, seriozitatea, caracterul

| Sofer a răspuns:

Întâi ma uit la caracter și după analizez fizicul.

| Mayhem666 a răspuns:

Mai mult de caracter. Degeaba persoana aia e super frumoasa, dar are un caracter care nu te atrage. La fizic nu prea ma uit, ma uit mai mult la aspectul fetei, si la caracterul persoanei, bineinteles ca si fizicul conteaza, dar nu asa de mult. Pe mine nu prea ma atrag persoanele 3D (reale), ci mai mult caracterele 2D. Da, stiu, sunt un ciudat laughing

| DenisaNicoletaG explică (pentru Mayhem666):

Nu esti un ciudat sad

| BlackRose03 a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu esti singurul...cea mai pura iubire(prietenie) e cea prin mesaje.Nu esti interesat de fizic sau popularitate ci de caracter, chiar daca unii se prefac a-ti fi prieteni.Cei ce au incredere oarba in persoanele din jur sunt ciudati

| Mayhem666 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Nu trebuie sa te abtii, stiu ca sunt un ciudat, si imi place laughing
Nu ma supar daca cineva imi spune ca sunt ciudat, pentru ca stiu ca ala e adevarul.

| Mayhem666 a răspuns (pentru BlackRose03):

Eu nu ma refeream la asta cand am spus ca prefer 2D.
Ma refeream ca imi plac mai mult personajele anime, in loc de persoanele reale.

Si mai bine laughing
Alea nu te tradeaza si le poti iubi usor

Da, dar e trist atunci cand moare personajul preferat. Sau unul din personajele preferate crying

Mi s-a intamplat...gasesti altul asemanator si treci peste.Din ce anime era personajul ala?

Nu mai stiu, au fost mai multe anime-uri de genul, dar stiu ca de la Akame ga Kill, aveam 4 personaje preferate, iar de la episodul 20 in sus au murit 3 dintre ele crying
*My heart was broken*
Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat legat de MAL, daca stii ce este, o sa il primesti peste cateva minute, daca vezi ca nu ti-am mai raspuns, sa stii ca m-am bagat la somn.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Mayhem666):

Nu stiu cum te considera altii, dar eu nu te consider un ciudat, ai inteles? kiss

| Mayhem666 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Oky doky.

| RainmakerX a răspuns:

25% aspect
75% caracter

| Florentina9210 a răspuns:

Gen, noi oamenii suntem atrasi de aspectul fizic, insa ne indragostim de caracterul persoanei. Poate fi cel mai perfect daca are un caracter infect/jegos, atunci e egal cu 0. Sa aiba cate putin ambele.

| untu a răspuns:

Nu conteaza aspectul fizic sau frumusetea fizica, ci conteaza frumusetea interioara, frumusetea sufleteasca! Vezi pilda aceea cu cel mai frumos mar si mare si cand il tai, inauntru este gaunos, putrezit si plin de viermi! Asa este si omul!

| Clorox a răspuns:

Ambele sunt importante, nu-ti face grij de cum arati, o sa gasesti o persoana care te place si in exterior la fel de mult cum te place si in interior!

Răspuns utilizator avertizat
| Deaad a răspuns:

Cand vine vorba de sex si relatii toti sunt niste ipocriti sinistri daca spun:"Caracterul e important".
Nu.Caracterul d-abia pe locul 2 la capitolul ala.
Fizicul si imaginea sunt cele mai importante cand vine vorba de relatia dintre 2 sexe opuse.

| BlackRose03 a răspuns:

Ambele.Ma simt mai mult atrasa de interiorul unei persoane decat de exterior.Cat timp acea persoana e ingrijita si conform standardelor n-am nicio problema.Ma simt atrasa de fizic, dar nu incerc sa devin prietena cu aia mai frumosi sau sa stau pe langa ei.Mai degraba ma feresc deoarece stiu ca aia mai frumosi sunt si mai c. urvari si lipsiti de caracter.La prima vedere simt atractie, dar nu incerc sa intru in contact cu persoana respectiva, caracterul e mai important pentru mine.

| syd a răspuns:

Conteaza intentia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele.
Nu pot sa fiu prieten cu tine daca imi vine sa vomit cand te vad.

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Asta incercam sa spun si eu, tot cu ambele umblu si eu laughing. Poate nu m-am exprimat nici eu bine, oricum ati inteles voi ce voiam sa spun. Pupicei kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ma crezi ipocrita probabil, dar sincer nu prea mă interesează fizicul atâta timp cât e îngrijit (spălat, călcat, fără mirosuri dubioase, etc). Pentru mine contează mai mult caracterul decât fizicul.

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Nu o sa imi fac nicio parere proasta despre nimeni, de asta va cer si parerea, ca altfel spuneam pararea mea si termina cu orice. Chiar ma intereseaza de voi si de ce credeti! Chiar imi place sa vad pe aici tot felul de raspunsuri, fiecare are dreptul la o parere si ma bucur ca ti-ai exprimat-o. Te pup dulce! kiss

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Mai mult caracterul. Desi cu aspectul fizic iti dai seama de chestii de genul "Hmmm... Are fata de prost." iar dupa ce l-ai cunoscut "Nu degeaba are fata de prost."

| Daniel9988 a răspuns:

In general fizicul tine de caracter.Un om bun va avea grija de el si va arata binisor, chiar daca nu a fost inzestrat cu o armonia anume. Oamenii rai pot sa se dea cu rimel, fard si pudra ca tot se vede rautatea in ochii lor!

| Axely a răspuns:

După mine si PERSONALITATEA dar si fizicul, mai mult personalinatea si gandirea persoanei ma atrage mai mult xD

| onyvirus a răspuns:

Si eu credeam ca bani

| owlAndreeaIrina a răspuns:

Avand in vedere ca sunt o sadica iubitoare de orice e horror, voi fi usor ipocrita sa spun ca pentru mine conteaza caractrul, intr-o relatie de prietenie, bineanteles. Si hai sa fim seriosi, daca un om e diform sau urat nu e vina lui, in cele mai multe cazuri. Si asta e parerea mea sincera.