Sunt psihopati. De asta reproducerea nu ar trebui sa fie pentru toți… dacă s-ar face ceva in privința asta, nu s-ar mai înmulți toți dezaxatii. E groaznic, iar la categoria de mai sus se adauga și copiii abuzați psihic și fizic de către părinți, cei care cred ca fac,, educatie" cu pumnul. Le doresc sterilitate oamenilor de genul.
Bla bla bla.
Apare o știre, și câțiva dintre voi aflați abia atunci că există criminali.
Sunt cartiere în care se întâmplă crime frecvent, iar reporterii nici nu se bagă, pentru că e vorba de persoane fără educație și viitor, de exemplu.
Nu legea este vinovată de aceste întâmplări. Este vorba despre persoane cu tulburări de comportament, care par în regulă, apoi comit brusc așa ceva.
Restul vieții lor va fi sobru, într-un ospiciu în care vor fi "legumizați" până mor, ori vreo 20 de ani în închisoare.
Vinovate sunt de obicei rudele criminalilor, că nu iau măsuri din timp, când văd că persoana își pierde discernământul. Ce-i drept unii îl duc la mănăstiri și umplu casa de aghiazmă, că atât se întinde "cultura" familiei... Nu cred în medici.
Daca te referi la cazul din Arad se pare ca barbatul ala a reactionat la nervi, nu a omorat-o cu sange rece, nu a fost premeditare. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut su si trebuie sa stea mult si bine inchis pentru ca e un pericol pentru societate.
Dar au fost multi parinti (nu neaparat din Romania) care si-au omorat cu sange rece copiii si chiar nu au nicio scuza. M-am socat cand am vazut documentare despre mame care au putut face asta. De ex o femeie din sua si-a inecat toti cei 4 copii (Andreea Yates se numeste daca vrei sa o cauti), mai era una care si-a injunghiat cei 3 copii pentru ca era geloasa pe copii ca sotul ei nu ii mai acorda ei atentie. Si multe alte cazuri.
De la mame biologice nu te astepti la asa ceva dar uite ca se intampla. Crime au fost de cand lumea si o sa mai fie din pacate
Și eu am văzut la știri cu bebelușul ăla după fetița aceia nu știu ce sa spun măcar ar trebui pușcărie pe viața la așa psihopati e din cale afara tot ce se întâmpla ce au făcut infecțiile alea pușcărie pe viața
Nu e vorba ca sunt,, redusi mintal'' sau statul aplica pedepse prea usoare.Chestia asta cu,, redus minat'' o foloseste prea usor romanul fara a stii ce inseamna cu adevarat.Probabil sunt numai pshihopati care n-au fost dusi la terapie.Depinde si de mediul in care au crescut. Poate au fost obisnuiti de mici cu bataia, violenta, s-au poate au fost neglijati.Nu omori pe cineva, cu atat mai mult pe propiul tau copil, doar pentru ca asa ti se nazare tie.Sunt multi factori in spatele unor astfel de fapte, si de cele mai multe ori, se trag din probleme mintale.