| Bogdan33B a întrebat:

Salutare, ce rost mai are viata daca m-am născut urat din punct de vedere fizic. La locul de munca nu am șanse egale de promovare ca restul colegilor datorita aspectului.De fete ce sa mai zic? Toate femeile cu care am interactionat m-au respins.Cred că trăiesc degeaba existența mea nu are rost fac umbra pământului degeaba.Mentionez că am vârstă de 33 ani.

2 răspunsuri:
| OnuOnulic? a răspuns:

Salut
Dă-mi un mesaj în privat și te pot ajuta eu cu niște sfaturi sunt sigur că ai nevoie de cineva să vorbești ocazional până îți revine moralul.
Am fost la fel ca tine foarte supărat din cauza fetelor, dar dacă ai o gândire pozitivă și o credință le rezolvi pe toate.

| Cinic a răspuns:

Daca ai 33 de ani si nici o fata nu ti'a dat pasarica pana acum, este clar ca pentru tine nu mai exista nici o sansa din punct de vedere romantic. In intreactiunea dintre un barbat si o femeie, aspectul fizic este cel mai important. Trebuie sa intelegi ca femeile nu se indragostesc de caracterul sau de personalitatea unui barbat. Femeile intra in calduri doar daca le exciti hormonii si ca sa le exciti hormonii trebuie sa fii frumos si înalt. Doar asa se produce dragostea. This is love my friend. Vei auzi sfaturi precum : personalitatea conteaza bro sau energia ta pozitiva sau just work harder bro si alte chestii total inutile. In timp ce tu suferi ca nu te baga nici una in seama, acelasi barbat atractiv reguleaza si paraseste o gramada de femei. Diferenta dintre tine si ala este de looks si nimic altceva! Nu toti barbatii sunt facuti sa fie iubiti sau sa li'se ofere afectiune, dragostea si afectiunea sunt exclusiv pentru barbatii inalti si atractivi. La munca nu reusesti sa avansezi pentru ca cel mai probabil ai o sefa in loc de sef. Femeile recompenseaza exclusiv barbatii atractivi, simpla lor prezenta îi fac barbati adevarati in timp ce simpla ta prezenta le provoaca dezgust. Tot ce poti sa faci este sa gasesti pasiuni si hobiuri care sa iti mai ia din suferinta. Its over for you! Astept sa vad sfaturile cu terapia si cu sala si cu munceste mai mult la personalitatea ta laughing broooootal!