Nu e mai bine sa-i dai intalnire fata-n-fata?
Lasati virtualul, nu ajuta la nimic. Dimpotriva, ridica ziduri mari si grele.
Cum am vazut ca a mai scris si o alta persoana, nu poti sa ceri asa ceva, nu avem cum sa stim noi ce sa ii spui tu daca nici tu care probabil o cunosti cat de cat nu stii.
Să îi spui ceva amuzant cred acum depune de ea la mine de as avea pe cineva si as fi supărată asta ar fi metoda.Mult noroc să o împaci.
Raspunde-i la poveste cu ceva amuzant.Sau scrie-i simplu hey. Daca nu este nesimtita,in cazul in care este las-o balta,o sa iti raspunda. Vorbiti putin si daca iti da seen scrie-i:,,Poate esti ocupata,dar spune asa te rog. Urasc seenul!"Daca are bun simt isi cere scuze si nu o sa mai lase seen, poate o sa iti scrie din cand in cand.Fa glume bune, incearca sa o intrebi de vise si de familie, spune-i citate.Fa-o sa se simta bine si dorita, ca ea sa vrea sa fie in compania ta.Succes!
Salut Winners10,
Nu stiu cum sa-ti spun, dar, ar fi ok sa incerci sa-ti scoti din minte "combinarea" pe internet. Nu asa construiesti o relatie mai serioasa, ci, una de prietenie, si nu vrei asta.
Daca iti place fata respectiva, ar trebui sa o scoti cumva la o plimbare/ in oras. O chestie importanta, e sa ai incredere in tine.
Primul pas, cum sa intrii in discutie cu ea: "Buna Andreea/Ioana/Paula... Ma gandeam sa-ti scriu ceva dragut, dar, astazi m-am cam pierdut. asa ca, ce faci?" (Asta fiind un mic exemplu). Ea va rade cel mai probabil, ti-ar raspunde si te-ar intreba ce faci, si de acolo vine de la sine. Incearca s-o faci sa zambeasca cu glume micute (fetelor le place asta).
Bafta!
anonim_4396 întreabă: