Ar fi Golden, tu, Raniaa, AnoAnonima0, drimmero, Anonymity, Endoryus, Nemessys, andreia67, Adminul TPU, 8lumea, faramantia, algator, nozen, pixxie 93, deniisaanicoleta, Zaygon, MihaelaDart, Fatamuntilor, whatevernvm, Jwoww, Kaℓi, floresdemayo, natalia2014, Diamond2121
Ray, Schoko ( mi-e lene sa scriu tot numele), Diamond2121, poate și Bacemi, Endoryus, |Steph|, 9octombrie, SisterEunice, Speed99.
Aaaaa, este intrebare capcana? Trebuie sa spun ca as dori sa ma vad cu tine ca sa ne pierdem in povesti, suc la plic, dragoste si apoi sa fugim in lume? Nu stiu ce sa raspund
Voi spune: LoveSleep, pentru ca.(evident nu as putea sa insir o lista aici ca sa nu fac alte persoane sa se simta prost) dar si Bacemi.
Nu ma las influentata de ale tale cuvinte, poti fi cel mai cel drac de pe lume, nimeni nu ma sperie
Asa spun toti, pana se uita in ochii mei. Ala e mic copil pe langa mine
Înseamnă că nu mi-ai cunoscut cosmarul, bun venit în mintea mea, in locurile întunecate.Eu depietrific orice inima împietrită, eu dezghet orice creier înghetat si eu eliberez orice suflet imobilizat.
Ochii se scot, ti dau pe ai mei mai frumosi
Nuu mersi. Am si eu ochi frumosi. Cel putin asa ma minte lumea
anonim_4396 întreabă:
Iulliiaa întreabă:
alexalx1234 întreabă: