Singurul motiv pentru care mi-ar plăcea să mă întorc în trecut e ca să revăd unele persoane dragi. Nu ca să schimb ceva anume ci pentru a-mi reaminti unele din motivele pentru a zâmbi și merge înainte, în ciuda vicisitudinilor vieții. Dar am o memorie afectivă foarte bogată astfel că nu am nevoie de un astfel de procedeu, o astfel de tehnologie. Viața mea e plină de sens în momentul de față. Nu aș schimba nimic. Tot ce îmi doresc cu ardoare voi obține.
Salutare si tie.
Realitatea traita acum, se poate schimba, pe cand trecutul nu.
Asa ca si daca „m-as intoarce in trecut", tot prezentul l-as prefera.
Depinde unde in trecut? in trecutul vieti mele? sa spunem ca in trecutul meu, m-as întoarce in prezent
Ce rost are sa ma intorc in trecut daca noi ca oameni suntem supusi evolutiei si a prezentului?
In primul rand, calatoria in trecut nu presupune nici un paradox, pur si simplu persoana face parte din acel trecut care a creat viitorul, chiar daca a intrat pe alta cale. Orice ar face, ar fi deja facut la baza viitorului din care provine. In al doilea rand, intoarcerea e foarte nesigura, iar sa nu te intorci e cea mai mare nenorocire; poate sa mai o duci vreun an in lumea aia, dar asta nu e viata, chiar daca e vorba de cateva decenii in urma.
Doar sa ma ia cineva cu forta, calorifer si jumatate din perete.Altfel nu am ce cauta in trecut.
Salutare,
Personal, m-as intoarce cativa ani sa schimb niste chestii. As ramane acolo, dat fiind faptul ca la un moment dat, inevitabil voi ajunge iar in 'prezent'.
Nu,imi place sa imi traiesc doar prezentul dar daca mi sa-r permite sa schimb anumite chestii din trecut m-as intoarce doar sa le rezolv sau sa le repar.
Salut! As refuza sa ma intorc in trecut, dar ipotetic vorbind, m-as fi intors in prezent, nu pentru ca e stralucit, ci pentru ca asa trebuie sa fie.
Bună,
Sincer, aş mai rămâne un pic acolo, să mai simt/ trăiesc unele lucruri din nou, să mai revăd unele persoane.
De regula trebuie sa privim inainte, totul merge spre progres ideal ar fi sa mergem inainte si sa vedem ce este sau cum este si apoi sa ne intoacem
Da ar fi frumos sa ma intorc in trecut si sa retraiesc unele momente, probabil as ramane acolo sa ma schimb unele lucruri.
M-as intoarce in trecut c-am prin 2007 -2006-2008 si as viziona desene animate vechi de pe Cartoon Network
Sincer sa fiu, as ramane acolo pentru a-mi putea repara toate greselile facute(adica sa am grija sa nu le fac) si pentru a trai din nou toate momentele minunate.
Imi pare rau ca nu se poate dar incercam sa fie mai bine
anonim_4396 întreabă: