Sunt din Bârlad, județul Vaslui. Cum lucrez în presă sunt la curent mai mult decât oricine cu lucrurile rele care se întâmplă în județ. Dacă raportăm la populația generală sunt totuși cazuri izolate. Sunt şi oameni remarcabili aici. Cu toate astea se merge prea mult pe fanfaronade şi bisericeală. Cei mai mulți se axează pe simpla supraviețuire şi să câştige mai mulți bani pentru a-şi crea nevoi noi. Cum populația județului e micuță şi orașul meu e mic nu prea e diversitate. Ceea ce înseamnă că nu dau de oameni cu aceleași principii şi scopuri. De asta aş vrea să plec. La Cluj sau Timișoara. În afară nu mă gândesc încă. Deşi îmi pare interesantă viața de nomad. Câteva luni în fiecare oraș ce îmi stârnește interesul. Vreau să văd în special câte ceva din America de Sud şi Asia.
Bravo!
CIne ti.a dat nefolositor?
Tipul din Vaslui. Neagă ca locul ar fi creepy și ca majoritatea cazurilor de viol, crima dubioasa, incest, zoofilie se petrec acolo și a luat-o personal. Eu nu am nimic cu el, îmi e simpatic, dar trebuie sa recunoaștem ca Vasluiul e creepy
Sa iti dai 2, poate ai facut saracul copil sa planga
Ii trece lui.
Pot sa te rezolv eu, si de la Constanta ca sa nu mai bati atata drum.
Una foarte proasta! De ce? Nu este din cauza a oamenilor care locuiesc. Adica este. cam 30%. Dar restul sunt pe baza anumitor evenimente care s-au intamplat in ultimii ani. Si de asta judetul meu este privit cu un ochi rau de catre tot restul tarii.
Nu mai zic ca prostilor de la TV si mai ales de la junimea li s-a pus pata pe el. Suna trist ca oriunde m-as duce in tara si m-ar intreba cineva,, de unde esti" pur simplu mi-ar fi rusine sa raspund! Si lumea m-ar judeca dupa locul in care m-am nascut.
Sincer sunt... (nici nu stiu cum sa mai zic ) de judetul meu, de cei care stau in el (marea majoritate), sunt,, puncte puncte puncte" si de faptele pe care le fac, de ce mod ce gandire pot sa aiba, ce mod de viata si mai ales de restul tarii ca nici ei nu sunt niste sfinti. Sunt si unii din alte judete mai ceva decat cei pe care-i vad eu aici.
In ce judet as vrea sa ma mut? Unul cu o populatie foarte mica si cand aude cineva numele acelui judet, sa nu zica nimic de rau.
Andromeda.Este destul de placut, avem doi sori deci zilele sunt mai scurte pe aici.Lumea este linistita si verde in cea mai mare parte a timpului, dar mai exista si acei nesuferit gluzborgi care isi fac de cap spargand seminte pe strada.Insa vecinii nostri de pe HAT-P-28 sunt invidiosi pe noi pentru ca am descoperit refolosirea antimateriei inaintea lor si planuiesc un razboi, asa ca ma gandeam sa ma mut undeva prin Caleea Lactee, am auzit ca aveti o luna perfect folosibila.
"De unde sunteti---"
Brasov
---si ce parere aveti despre judetul vostru?"
Este destul de linistit aici, fiind oras de munte suntem înconjurați de natură si peisaje de inividiat.Si oamenii mi se par destul de ok, aici mai rar vezi golani, cersetori si caini abandonati la tot pasul cum e in Bucuresti sau in alte orase mari, dar avem multi tigani.
"Daca ati putea sta in alt judet, care ar fi acela?"
Nu prea călătoresc deci nu-mi pot da cu parerea, dar stau bine in Brasov.
Anul asta am sa vin si eu in ardeal, abia astept sa imi vad originile materne
As sta prin zonele alea din Banat, in partea unde stau eu sunt oameni inchisi cu mentalitati invechite, bine nu toti.
.iou sunt din Târgoviște, Dâmbovița, ce pot să spun, îmi place, acum stau în Argeș, Câmpulung Muscel, aici îmi place și mai mult și îi foarte fain ♡
Cluj, dacă ar fi :}
Ce iti place in Campulung? Nu te plictisesti? Eu am innebunit 19 ani acolo
.îi liniște, mai puțin când vecinu' Gheorghe țipă la vaci și găini, priveliști faine, dealuri, alea, alea, cred că e normal în cazul tău să te plictisești, eu sunt aici de 10 luni, am stat în mai multe locuri, dar aici îi mai binie.
am fost și la iepurașul, au prăjituri boone :''>, apăi n-am cum să mă plictisesc, am cățăi,pisoi,iepuri, cel mai important găini, ditamai grădina, multă treabă, 8 oameni în curte, ioc plictiseală și încă n-am descoperit multe p'aci.
orașul e drăguț, mai ales prin centru ☆.☆
Îmi plac mai mult prăjiturile de la un băiat și o fata, mi se par super dulci la iepurașul câteodată e prea liniște
.hmm, n-am fost acolo, dar bine de știut
Sa mergi, sa mergi, e misto rau
Târgoviște,Dâmbovița,Eu as vrea undeva unde e liniste, in mijlocul unei păduri, intr-o cabana draguta si sa fiu prietena cu animalele din zona, sa imi caut hrana si sa o gătesc la foc si sa dorm langa cineva care ar vrea sa ardă mereu sa ma încălzească
Nu vreau sa-i fac reputatie proasta. M-as muta undeva unde nu exista civilizatie
Eu sunt din Bacau si da ca as putea sa stau in alt judet ar fi Iasi ori Bucuresti.
Safire17 întreabă:
vreauomleta întreabă: