Şi tu prea pui totul la suflet. Dacă te-a supărat careva nu-l băga în seamă, aşa cum nici tu nu eşti în lista de prieteni al celor care nu le plac întrebările tale.
Ca şi în viaţă, încearcă să iei ce e bun de la fiecare, iar răutăţile, ipocriziile şi mitocăniile nu le băga în seamă.
În sfârșit, un răspuns pe care-l așteptam!
Dar o sa se intample la fel cu cealalta... nu zic de mine, dar nu ajuta pe nimeni intrebarea, dar absolut pe nimeni pentru ca nu rezolva o problema sau ceva, este strict legata de egoul tau si de relatiile cu alti utilizatori.
Ultima mea intrebare, care a fost pusa acum muult timp, a fost legata tot de TPU, dar nu cu scopul sa aflu eu ceva, ci sa le reamintesc celorlalti scopul pentru care sunt aici. Acea intrebare nu a fost stearsa, asa ca fapt divers.
Ideea e sa nu fie foarte mult de tipul "conversatie".
Dar sa raspund, nu am nici o treaba. As vrea daca se poate sa intrii maine, peste un an sau peste 5 si sa spui ca ai ajuns directoare la Google daca se poate. Numai bine!
Acum esti serios:c
Imi pare rau, iar ma pierd cu firea.
Nimeni nu ma ia in serios... nici macar eu
Ar trebui sa te luăm sau nu?(((:
Si unde ar mai fi misterul?
Adevărat((((((:
Nici nu ma gandesc sa-ti dau voie sa pleci de aici.
Oamenii au nevoie de ajutorul tau si tu te gandesti la prostii.
Poți să te lași când nu mai ai chef și să te reîntorci când ai chef || ai un deja vu (?), poate ști despre ce vorbesc ||
Ti-am spus, cred ca aduci valoare adaugata pe site, dar mai putin la conversatii; avem nevoie de intrebarile tale la obiect si de raspunsurile tale istete; pe mine vrajeala nu prea ma incanta. Imi pari desteapta, deschisa catre stiinta si literatura, si matura pentru varsta ta.
?
De ce vrei să-ți ștergi contul?
Cum zicea și „colegu" https://www.tpu.ro/......ta-asa-ca/
:( de ce i-aș „bate la cap" pe alții?
Daca nu-i convin intrebarile tale, nu are decat sa te adauge la ignor.
Imi pare mult mai simplu asa.
Daca tu te simti bine aici, asta e, e dreptul tau.
Mereu vor exista oameni care te plac, si oameni care te displac, trebuie sa intelegi asta, si sa-ti continui viata fara sa tii cont de ce zic ceilalti.
Cui ii pasa de frustrarile tale? Nu vreau sa fiu nesimtit dar asa reiese din asemenea intrebare. Ori dintr-o data nu te mai simti asa special. Drum bun.
Fara suparare d, ar mi se pare ca tu pui foarte multe intrebari... fara rost
De exemplu acum. Faci ce vrei.Pana la urma nu esti o perrsoana extraordinar de cunoscuta, care sa lase persoane triste in urma
Apreciez că mi-ai considerat răspunsul ca fiind cel mai bun, iar pentru cei care vor să-l evalueze o pot face aici.
Un singur lucru e cert: n-am sa sun la 112 sa semnalez disparitia ta. Mai rau as face
De sa renunti si de ce crezi ca cineva ar vrea sa renunti pentru o anumita perioada, oamenii vin si pleacă pe site-ul asta