Salut,
Intai sa intelegem procesul. Microundele sunt absorbite de moleculele de apa care incep sa se "agite" din cauza energiei acumulate ce radiaza in energie.
Exista o teorie, despre care personal cred ca are dreptate, cum ca in momentul in care agiti moleculele de apa, acestea incep sa aiba efecte diverse si neplacute asupra mancarii.
Nu mancarea in sine radiaza, ci ea devine mai nesanatoasa datorita faptului ca a fost incalzita la microunde.
Discutia cu privire la aceasta teorie, este putin mai adanca si poate fi privita cu scepticism. Dar se ajunge la discutii cu privire la informatia energetica din mancare, la gradul de entropie al mancarii (care este calculat in mod direct in functie de cat de tare a fost procesata - vezi dr Mace... cu nume lung ), etc.
In principiu, eu as fi impotriva mancarii incalzite la microunde.
Da, e foarte periculos. te poti lamuri aici >> http://www.fara-secrete.ro/......sanatatea/
Nu pot da ''copy'' - ''paste'' de acolo, dar citeste. E foarte important!