Am 5 tricouri de la lidl și crede-mă ca sunt mortale și bestiale și simple. degeaba te îmbraci de la dolce ciorbă și zara ekler dacă nu sta bine pe tine si nu te simti tu bine in hainele tale ăștia care dau mi de euro pe o geantă și alte prostii sunt arfe și figuri nu au pe ce da bani vor faima și alte rahaturi.
Bruce Lee poarta sa spunem tricoul meu bine înțeles cu voia mea altfel somn o fi el Bruce Lee da nu are șanse în fața mea -_- și poartă tricoul meu deci? De geaba este lidl sau dolce ciorbă sau zara ekler dacă? Mie somn noapte bună-_-
Cum să nu conteze: una e să umbli cu o poșetă dolce-gabbana de câteva mii de euro și alta e să ai o plasă de la lidl in mânuță. Nu crezi?
Si daca zicem ca nu, nu este adevarat, ca hainele ne conduc pe noi, in functie de brand. Daca o haina este mai scumpa si mai de firma, inseamna clar si absolt ca persoana aia este mai buna, mai cinstita si mai inteligenta decat restul.
Iti suna... adevarat? :/
Cred ca invers, anumit tip de persoane prefera anumite brand-uri, nu vrei sa fi asociat cu ele, eviti brand-ul. Sau il porti pentru a atrage atentia si intra in categoria lor. Brandul conteaza, arata cat de "buna" este "haina". Dar smecheri fac misto de copii, si copilu vine sa discute pe net, si lumea il numeste troll.
Flavianadx întreabă:
SyL3nT întreabă: