Nu am fost niciodata fan al acelei emisiuni. Bendeac mi se pare lipsit de umor. Uitandu-ma de cateva ori, am observat ca imita oameni cu probleme psihice. Am dreptate, nu-i asa? Nu am fost niciodata fanul lui si fanul acestui tip de divertisment. Ma distrez mult mai bine si rad cu mai multa pofta daca stau jumatate de ora cu batranii la pariuri si ascult povestile lor decat daca as urmari toate episoadele acelei emisiuni.
Din ce am vazut eu imita mai mult persoane din televiziune si pe altii din clipuri de pe net si nu prea mai e amuzant ca inainte cum am zis.
Imi placea cand il imita pe Fernando, pe Dorel si altii din vechea serie nu cea de acum care e lipsita de umor.
De cand a inceput atunci sa fie la emisiunea aia Icomedy cu Mikey Has nu a mai fost asa amuzant si cand a plecat el atunci nu mi s-a parut o diferenta asa mare la serialul ala doar ca era doar Mikey Has si prezenta cu alt om din televiziune fiecare episod, mai bine ar fi continuat Icomedy decat stii tu ce dupa parerea mea.
Nu mai e deloc amuzanta, dupa parerea mea Bendeac a decazut.
Bine nu zic ca nu se pricepe la ceea ce face, imita bine oamenii astia de la clipurile de pe net si celebritatile din teeleviziune dar sincer nu ma mai amuza deloc acum ce face.
Nici eu nu prea ma mai uit la televizor mai uit ma rar acum.
Nu aveti televizor? l ati vîndut? sau s-a stricat?
Nu am avut, nu am cumparat, am refuzat sa mi se cumpere (voiau ai mei sa imi faca cica cadou la un moment dat) de cind stau singur/cu nevasta.
Acolo umorul e pe baza prostiei oamenilor care vin pe scena in 70% din cazuri, restul poate ca au niste trucuri ok dar totusi ramane ce am zis, pe scurt e un concurs de cersit like-uri cat se poate de fizic.
Cam asa e emisiunea aia nu prea mai e amuzanta.
Ma uitam la ea cu pofta inainte pe atunci cand era chair amuzant dar acum nu mai e.
Da.
Inteleg de ce intrebi nu a avut mereu o singura emisiune a fost si Jurnalul unui Burlac, Icomedy dar nu la astea ma refer eu.
Tata il place pe tip, spune ca e funny dar eu nu il suport.
Consider ca difera de la o persoana la alta...
Bine gusturile nu se discuta daca lui ii place ceva nu inseamna ca si tie trebuie sa iti placa.
Si mie mi se pare acum o prostie, e cam aiurea ce face ala acum.
Doarunaltutilizator întreabă:
miha_3376 întreabă: