| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salutare fratilor.
Cum a fost pentru voi clasa a noua?

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Frumos.Anul de acomodare, de legare a noi prietenii. A fost ok.Nu are sens sa ma plang. Sunt multumita si de media cu (,) care am terminat.

| Doarunaltutilizator explică (pentru R0R0):

Bravo,sa inteleg ca te-ai acomodat repede, nu?

| R0R0 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Da. Destul de repede. Primul semestru a fost mai greu.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Grea,pentru ca mi-am cunoscut dusmani de moarte, pana m-am obisnuit cu ei am terminat liceul

| Doarunaltutilizator explică (pentru RAY):

E bine ca nu o sa mai fii nevoit sa dai ochii cu ei vreodata, poti sa nu-i mai bagi in seama cand ii vezi pe strada.

| neutrino a răspuns:

A fost foarte greu, dar m-am descurcat destul de bine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Initierea.

| RainmakerX a răspuns:

Naspa, a 10-a a fost mai faina.

| justanotheruser99 a răspuns:

Bestiala

| Cameliapantiru a răspuns:

Salutare, Octavian!
Pentru mine, clasa a IX-a a fost foarte frumoasa, anul in care am invatat o multime de chestii noi si interesante, am mers la Olimpiada Nationala la Romana si am luat Premiu Special, am legat, impreuna cu vechea mea prietena, Andreea, prietenie cu alte doua fete si suntem si astazi, la 16 ani de la absolvirea liceului, nedespartite si am avut multe momente si evenimente frumoase cu clasa, Balul Bobocilor, excursii la munte...

| syd a răspuns:

Usoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plăcută. ca un nou început

| TheWomanCat a răspuns:

Eu intru in a.saptea...dar a fost frumos cand aveam 9 ani...noua clase de viata si noua vieti.Acum totul s.a sters...

| Metan a răspuns:

Oribila.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Metan):

Pentru mine oribila mi s-a parut acum clasa a opta ca erau emotiile de dinainte de examen dar acum nu cred ca o sa mai fie asa rau ca anul asta doar ca trebuie sa te acomodezi si in ce clasa am fost eu atata timp ma bucur ca merg la liceu.

| Metan a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Mie mi-a placut clasa a 8-a. A fost unul dintre cei mai faini ani de scoala.
A 9-a a fost oribila, pentru ca clasa in care am fost nu m-am inteles cu nimeni. Dar urmatorii 3 ani de liceu au fost ok.