Sora mea e născută în anul 2000 și cu toate că acum e obsedată de telefon, în copilărie (până pe la 12-13 ani adică) n-a fost interesată de toată tehnologia asta. Stătea afară și încă se juca împreună cu prietenele ei cu noroi.
Ce sint alea "ghegeturi"? Stai ca 1990 e fis. Sa va fi nascut voi in 1980 sa fi prins juma' de ora de desene animate la TV pe saptamana. Acum daca iti da cineva cadou o carte te simti jignit (nu tu in special, generatiile mai proaspate la modul general).
Nu ma simt jignit imi place ca iti exprimi parerea, imi place asta la toti userii de pe site chiar daca e buna sau rea.
Totusi iti dau dreptate tie pe timpul comunismului lucrurile erau altfel regimul ala avea avantaje dar si dezavantaje in Romania si unii zic adultii in general ca generatiei de azi nu prea ii mai pasa de politica si chestiile astea, ca adultii vor ca comunismul sa vina inapoi eu in momentul de fata nu stiu care ar fi mai bun comunismul sau democratia de acum, oricum nu o sa existe un regim perfect indiferent in ce tara ai fi acel regim din tara respectiva o sa aiba dezavantaje.
Dar ne abatem de la subiect.
Adultii sint cretini, iar generatiei de acum ar trebui sa ii pese. Nu de alta, dar democratia iti permite - teoretic cel putin - sa schimbi ce si cum se intimpla, dar pentru asta nu trebuie' sa mergi sa votezi pe o bere si pe un mic. Nu are legatura cu regimul in mod deosebit faptul ca inainte cartile erau mai mult decit sint acum toate porcariile electronice la un loc. Lasind deoparte comunism vs altceva, un lucru e cert - cartile te lumineaza, smart-ceva-urile te timpesc.
Eu m-am nascut in 89 desi sunt fericit macar pentru asta, acuma cu generatia din ziua de azi daca asta se promoveaza ei ce sa faca?
MadaAwwr întreabă: