| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salutare fratilor.
Sa facem un exercitiu de imaginatie, vreau sa vad daca pentru voi este importanta prietenia sau nu punandu-va voua aceasta intrebare.
Sa zicem ca ai aflat ca o persoana draga tie te-a mintit cu ceva destul de important pentru tine si tu ii banuiesti pe prietenul tau cel mai bun cu care te cunosti de mai bine de 2 ani care ti-a fost mereu alaturi la greu si te-a sprijinit si pe iubita ta cu care esti tot de mai bine de 2 ani si care te-a tratat bine si ti-a vorbit cu cuvinte tandre si care ti-a aratat multa iubire neconditionata.
Bun pe care ai fi dispus sa-l crezi fara sa ai o dovada clara,pe iubita ta sau pe cel mai bun prieten? intr-un astfel de moment te-ai baza pe incredere,sinceritate, iubire si respect reciproc fata de acea persoana.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Pe nici unul. Daca nu as avea nici o dovada clara, atunci nu m-as mai stresa sa fac presupuneri. I-as aduna pe amindoi eventual si le-as zice "Bai, va iubesc pe amindoi si sa stiti ca daca v-o trageti pe la spatele meu, va iert, insa nu va iert daca ma luati de prost si nu recunoasteti. In concluzie, recunoasteti si aveti binecuvintarea mea sa fiti impreuna, sau dispareti draq amindoi din viata mea."
Presupun ca despre asta e vorba...
P.S. Daca informatia vine dintr-o sursa dubioasa, le-as pune si in vedere sa mergem toti trei sa confruntam sursa respectiva si sa o facem sa zica tot ce si cum.

| Doarunaltutilizator explică (pentru KodrutZ):

Este vorba despre incredere,sinceritate,iubire si respect reciproc fata de persoana iubita.
Sunt de acord cu ce ai spus tu, asa as face si eu in totalitate dar as incerca sa discut cu ei calm si rational, fara jigniri, fara tipete si sa aflu adevarul pana la urma daca nimeni nu recunoaste as insista pana cel care stie stie ce a facut va recunoaste si o sa-l iert in totalitate dar daca nu ar spune adevarul si ar crede ca sunt un incult de ma prosteste in fata atunci s-a terminat totul cu acea persoana, pana la urma tot s-ar afla.

| KodrutZ a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Totul depinde de unde ai informatiile, pina la urma.

| Doarunaltutilizator explică (pentru KodrutZ):

Da,asa e.

10 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu as crede pe nimeni, i-as consulta pe amandoi, si sa vad daca vor recunoaste, daca nu vor recunoaste niciunul, as lua o pauza din a-i mai vedea, pana se mai linistesc lucrurile si apoi as incerca din nou, in speranta de a afla adevarul, sau as vedea cum as face si tot as afla adevarul. Adevarul va iesi la suprafata pana la urma si odata si odata, tot o sa aflu.

| RainmakerX a răspuns:

Nu cred pe nimeni atata timp cat nu am dovezi clare.

| WaterDrop a răspuns:

In loc sa pierzi timp si energie afland adevarul, mai bine investesti in rezolvarea problemei. Este irelevant cine ce a spus, pe tine te intereseaza doar viitorul.Asa se irosesc multi, gandind aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte vag ce zici tu acolo.
Prea putine detalii.
Am aflat ca m-a mintit,cu ceva important,si ii banuiesc pe ei doi.
Asta inseamna ca : unul mi-a zis un adevar, si altul o minciuna. Nu?
Daca am aflat ca am fost mintit, banuiesc ca am aflat si CU CE am fost mintit, si daca stiu asta, e LOGIC ca imi pot da seama cine e mincinosul.
Ideea e ca, tu vrei sa iti spun pe cine din cei doi i-as crede.
Pe cine imi vrea cel mai mult binele dintre cei doi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai auzit sintagma:"crede si nu cerceta!"Ei bine, daca da, uit.o!

| Ritsuko a răspuns:

Crezi pe cine vrei. Nu esti obligat sa crezi pe niciunul dintre ei chiar daca sunteti atat de apropriati. Intrebarea ta este lipsita de sens deoarece tot tu faci ce vrei.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Ritsuko):

Nu cred ca am fost suficient de explicit cand am pus intrebarea.
Eu voiam sa vad cum considerati voi cat de importanta este prietenia si astea.