A dat-o.
Dar se mai intampla sa nu ii gasesti daca le scrii numele.Il poti cauta in judetul lui, dupa ordinea alfabetica. Il vei gasi cu siguranta.
E tot in Arges ca si mine.
Am dat pe cautare acolo trebuia sa-l gasesc instantaneu cum i-am gasit si pe ceilalti.
Apropo de ce ti-ai schimbat numele din RORO in Golden? imi dau seama ca esti tu deoarece numai RORO ar alege o poza de acest gen.
Ma bucur ca m-ai recunoscut. Desi preferam sa nu o faci. In ultima vreme, m-am cam lasat de TPU. Intru ocazional.
Referitor la intrebare, nu stiu de ce nu ti l-a gasit. Si mie mi s-a mai intamplat.
Esti multumit de rezultat?
Da sunt multumit de rezultatul meu am media totala de 6.30, am facut cat am putut.
La mate puteai mai mult.La romana e destul de ok (zic eu).
Si de nu preferai sa o fac? intreb din curiozitate atat.
Stai un pic de unde stii ca la mate am luat mai putin? te-ai uitat cumva pe site?
O,da. M-am uitat pe site. Voiam sa verific daca merge chestia cu (,) "cautarea" si da, te-am gasit.
Voiam sa nu mai fiu recunoscuta. Adica sa nu se afle ca mi-am schimbat numele.Din nou.
Am inteles.
Si cred ca si altii au aflat oricum cei care sunt pe lista ta de prieteni.
Nu.
Pentru ca nu am vorbit cu ei.
Aha.
"Undercover" e buna asta.
Am cautat si eu asa, cand am avut bac-ul si nu am gasit un coleg, nu m-am gasit nici pe mine din prima.Mai incearca.
Am tot incercat si nu l-am gasit.
Emanuela_Melinte_1992 întreabă: