Nu prea inteleg (si presupun ca nu numai eu) la ce te referi.
Ce inimioara? Chatul pe Facebook? Deci nu pe Messenger (https://www.messenger.com/)?
De pe un browser de internet, daca accesezi Facebook si in tabul din dreapta, alegi o persoana cu care ai vrea sa vorbesti, faci click pe ea (sau cauti profilul persoanei respective si dai la mesaj) se deschide un nou tab mic, in partea dreapta jos. Acolo poti sa vorbesti cu cine vrei, in functie de setarile contului persoanei respective (de exemplu daca accepta mesaje de la persoane necunoscute sau care nu sunt la prieteni).
Daca tu trimiti un emoticon, ca o inima de exemplu sau orice alt mesaj, persoana respectiva poate sa vada mesajul sau poate sa nu, iar in functie de asta poate sa iti raspunda sau nu. NICIO persoana nu este obligata sa iti raspunda la mesaje daca nu vrea asta.
Pe Messenger, tot la fel sta treaba, numai ca de pe telefon, ai o aplicatie separata.
Numai bine! ^_^
Mă refer la datingul adaugat, pe telefon îmi apare langa casuta de market o inimioara de dating care iti sugereaza ( pentru mine fete din raza de 100 km) iar acolo are profilul cu ceva detalii si ii lasi un X sau o inima ca pe badoo