| EUeStEEu a întrebat:

Salutare, haideți sa va zic ce am visat azi noapte pentru ca mi se pare foarte ciudat: ideea este in felul următor imi petrec o buna parte din vacanțe la bunici, fiind atașat de ei inca de când eram mic( spun asta pentru ca in vis se făcea ca eram in casa bunicilor);

Se facea că eram in camera in care dormeam cand eram mai mic si dorm si acum, eram in pat iar langa mine era bunicul meu, jos mai era o persoana, nu mai știu daca era vărul meu(pe care nu l am mai văzut de 3 ani,dar cu care inca păstrez legătura) sau era un prieten apropiat,nu mai am imaginea asta clar in minte, o sa zicem ca a fost prietenul, deci el era pe jos,langa pat si avea o carte deschisă la prima pagina,apoi se face ca aveam eu cartea in mana,ma uit in stânga la bunicul meu si cad cum statea rezemat de perete iar in spatele lui era cocoțat un drac, tin minte doar ca avea o figură urâtă si era de culoare roșie(nu știu daca avea coada/coarne).

Aveam un fel de pact cu dracul asta,iar el isi ținuse promisiunea și aștepta sa sa fie răsplătit ( trebuia sa ii dau bani,asta voia) imi face semn oarecum sa ii zic prietenului meu asta,iar eu scriu un mesaj pe prima pagina a cărții si ii arăt prietenului meu si apoi rostesc cu voce tare ce scria dar încercând sa maschez asta ca sa nu si dea bunicul meu seama, faza e ca nimeni nu l vedea înafara de mine si prietenul meu, dar oarecum il ascundeam de bunicul meu,apoi il aud cum râde ( un râset gros parca era un tușit), tin sa menționez ca nu imi era frica, spre surprinderea mea. Într-un alt moment al visului se facea ca era in curtea casei bunicilor si trec peste un șarpe de culoare neagră care era viu si mă sperii puțin abia dupa ce trec peste el si imi dau seama ca era viu...

Nu m-am trezit speriat, fara episoade de paralizie in somn, absolut nimic.

Ce as putea sa interpretez eu din asta?

5 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Stai pe tiktok mult? Te uiți la filme cu fantome sau videoclipuri cu fantome pe tikok? Te atrage astfel de filme săle vizionezi îți place acea frică care ți-o provoacă acele filme pe care te uiți la ele?

| EUeStEEu explică (pentru 1onur):

Daca n ai fi pus semn de întrebare si ai fi pus punct, ai fi făcut o afirmație care m ar descrie perfect. Da, mai urmăresc si filme horror, ma sperie in special cele cu exorcizări, case bântuite, spirite, nu cele cu creaturi mitice sau cele cu un om care are o masca pe cap si taie cu o drujba tot ce prinde. Iti dau un exemplu, voiam sa ma uit la,, The conjuring,, si da, imi place oarecum starea aia de alertă, frica pe care o ai, pentru că simți ca ești ținut in priza

| 1onur a răspuns (pentru EUeStEEu):

Bună. Eu pun și uneori semnul întrebării fiindcă eu nu vreau sa fiu înțeles greșit de aceia întreb oamenii ce au pe inima lor ce au pe sufletul lor cu Adevărat sa știu ce se întâmplă că putem să ne înțelegem că oamenii să nu ne certăm sau să se ajungă la alte ne înțelegeri.

| 1onur a răspuns (pentru EUeStEEu):

Te rog frumos sa nu mă înțelegi greșit da este sa spun diferit de mine ce-ai ce faci tu adică vrea sa spun că eu nu urmăresc astfel de filmări cu exorcism și filme cu conjuring fiindcă ele nu au că scop decât să-l mintă pe om să-i dăuneze sănătăți omului săi afecteze mintea și sănătatea omul prin multe metode uită-te cum chiar tu îmi spui despre visul pe care îl ai și tot tu îmi spui câți place sa vezi cum de un om cu mască in cal care taie cu drujba tot ce prinde dacă te uiți tot timpul la astfel de filmulețe și filme bine înțeles că nu sănătos și normal și îți va afecta rău sănătatea prin multe felurile și în multele privințe

Ai grijă de sănătatea ta și fă într-un fel să-ți fie bine sa nu faci cumva și într-un fel sa nu-ți mai faci rău fiindcă nu-i bine și sănătos Sâte uiți la astfel de filme nu sânt menite pentru om și sânt menite să-și facă ei bani de pe urma la om și să-și facă ei faimă din ori-ce Prostie dată difuzată in instruia lor de filme

| 1onur a răspuns:

Păi nai ce să interpretezi fiind-că nu este ceva ce ai trăit cu Adevărat și a fost un vis pe care a fost cauzat ori dintr-o supărarea ori dintr-un stres ori dintr-o frică. Sta liniștită a fost doar un vis atâta tot.