| DianaMarinela85 a întrebat:

La 27 ani pe langa multe altele ti-ai dori in primul rand PRIETENI. Sora mea, a fost diagnosticata cu nu stiu ce dizabilitate(sindrom de trunchi cerebral, spastica etc.), care nu se poate rezolva cu cateva mii de euro, sau o operatie in tari straine. Ideea este ca faptul ca se deplaseaza putin mai greu ( fara scaun cu rotile, sau carje, doar mai lent, poarta gheta ortopedica totusi) si la fel vorbeste mai lent, societatea o priveste mai ciudat si o ignora, practic. cei care sunt in cauza, stiu despre ce vorbesc.
Daca stiti ceva forum-uri cu tineri cu aceleasi probleme, sau care ar avea RABDARE in primul rand, si care nu ar judeca-o ar fi super! happy

5 răspunsuri:
| NeneaGogu a răspuns:

Poate ca in aceste zile sfinte cineva isi v-a arunca o privire si catre postarea ta, doresc multa sanatate surioarei tale si familiei tale, va doresc un paste calduros!
Sa ma scuzi dar am uitat sa mai adaug ceva, crezi ca tu si surioara ta sunteti de comun acord sa transmit mesajul tau si pe mess?

| Alexintunecatul a răspuns:

In primul rand imi pare sincer rau pentru sora ta... dar nu inteleg un lucru amicii tai nu sunt si amicii ei..totusi sunteti surori, nu?

| Alexintunecatul a răspuns:

Uite 2 amici deja i-ai gasithappy!

| foxsilver a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu niste asociatii pentru oameni cu handicap. E posibil sa gasesti acolo o solutie pentru problema surorii tale.

| DianaMarinela85 explică:

Sunt 8 ani diferenta intre noi, si desi prietenii mei ii inteleg situatia, uneori nu gasesc aceleasi subiecte de conversatie, sau o atmosfera prea relaxanta. Orasul nostru e mic, si nu exista niciun fel de organizatie pentru persoane cu dizabilitati. De aceea incerc sa gasesc ceva pe net.