| Theya1703 a întrebat:

Salutare. Ma puteti ajuta?! Am AVUT 3 prietene. Cu una m-am certat din cauza ca ea [la 12-13 ani] are "iubit " si sta numai cu el... Se da mare si tare, ca ea are "iubit" si eu nu. Il primeste la ea in camera. etc. Iar 2 EX-prietene s-au suparat pe mine. din cauza ei [fata cu iubitu] pentru ca ea le zice numai minciuni, ca eu le fac "proaste etc." ceea ce nu e adevarat. Din cauza ei[o cheama emilia] acum ne-am certat foarte tare...Eu ma inteleg acum mai bine cu inca 2 fete [Georgiana si Georgiana] Dar celelalte 2 [oana si cosmina] nu`sh ce au cu mine. ma barfesc. adikca, ma rog, ne barfesc. si azi cum am mai zis ne-am certat f. raw. cum sa reactionez? sa te mai bag in seama? sau nu. nu stiu cum sa fac. sfatuiti-ma MS Frumos!

Răspuns Câştigător
| madycumada a răspuns:

Acelea nu au fost prietenele tale cu adevarat daca acum te barfesc si asa. Nu le baga in seama pentru ca nu merita.Stai cu cele 2 Georgiane si simtiti'va bine. Radeti mereu cand sunteti in preajma Oanei si Cosminei. Nu le mai baga in seama. ele sunt cele invidioase nu tu.
Papa si ai grija ce faci!kiss

4 răspunsuri:
| Unique a răspuns:

Invidioaso

| piatraneamt97 a răspuns:

Hey. Ce iti recomand este sa nu le bagi in seama ca barfesc. Daca ti-ar fi fost prietene adevarate ar fi stiut ca nu le faceai proaste si alt fel. Succes.

| kikilina a răspuns:

P mine ma cheama cosminalaughinglaughing...am avut si eu probleme de genu asta... pur si simplu le ignori.asta e parerea mea

| mihaimmo a răspuns:

Daca te deranjeaza ignora-le. Poate lor le face placere sa rada de voi asa ca daca nu le bagati in seama... o sa se duca satisfactia.Incearca astawinking