Moldovenii au o ura fata de țiganii de ieșit în comun, unii nu toți, mutate altundeva în alta localitate dacă simți ca nu ești plăcut aia au mintea încuiată nu ai ce sa le faci.
Eu vreau dupa scoală să mă mut in alt oraș dar nu mare, tot asa municipiu! Eu sunt in orașul Husi(Jud Vaslui) si ma gandeam sa ma mut ori in orasul Onesti(Jud Bacău), ori in campulung moldovenesc.Eu m-as muta in orice oras, numai sa scap de orasul in care sunt, ca ma cunoaste tot orasul si e naspa!
Salut! Tot ce trebuie să faci este SĂ NU MAI BAGI ÎN SEAMĂ tot ce îţi spune unul sau altul. Tu eşti stăpân pe tine. Nu conteaza ce culoare a pielii ai sau din ce etnie faci parte, eşti un om care are acelaşi drepturi ca oricine altcineva. Nici eu n-am fost bun la şcoală. nu e o tragedie, încearcă doar să faci ce îţi place. Nu mai ţine cont de sfaturile inutile a celor care vor doar săbte demoralizeze. Sigur îţi vei găsi pe cineva, doar că toate la timpul lor, nu grăbi lucturile. Oamenii pot fi foarte răutăcioşi uneori. Eşti minunat şi nu te lăsa călcat în picioare. Vei reuşi!
Oricum am o viata stricată! Nu mai am ce face! Vremuri grele, adio Libertate
Nu mai fi aşa pesimist. Îţi garantez că îţi vei schimba părerea odată cu timpul.
JetBlueJet întreabă: