| Iceboy2900 a întrebat:

Salutare!
O fata cu care sunt de ceva timp mi-a spus ca daca nu am fi fost noi barbatii cu mentalitatile noastre ciudate si daca nu ar fi fost vazuta "curva" ar fi facut urmatoarele: sex cu 2, 3 odata; orgii; sex party, si-ar fi transformat in realitate fanteziile; s-ar fi culcat cu peste 100- 200 barbati si multe altele. Eu am cam ramas blocat si i-am spus ca e libera sa faca ce vrea, dar am primit un rasp ciudat: "vreau sa iti fiu fidela, nu imi place sa insel si astea sunt gandurile mele uneori... daca nu as fi fost judecata si eram libera faceam asa ". Am incercat sa trec peste, dar uneori ma gandesc ca daca va face asa ...nu stiu cum o sa reactionez. Voi ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Cred ca-i cam dobitoaca.Tocmai de asta se platoneaza ea, de parerile barbatilor?
Cred ca a vrut doar sa para interesanta, da a dat putin fail.

| zurick a răspuns:

Parerea mea este ca sentimentul acesta pe care-l ai acum a incercat ea sa ti-l impuna.Intrebarea ar fi :''De ce a vrut sa-ti trezeasca tie acest sentiment''.Nu cred ca ar face-o pentru ca nu ti-o spunea daca o facea, poate a vrut sa-ti arate ca-i fidela, oricum are niste ganduri ciudate, originale si neintelese.
Ciao :-D

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Are ceva dereglat la,,mansarda,,. Gandurile bolnave,carora li se permite sa-ti acapareze mintea,duc in timp la propagarea unei obsesii pe care simti nevoia s-o transpui in practica. Mintea e ca o moara care,,macina,, ceea ce-i oferi, iar fata nu prea si-o,, hraneste,, cu lucruri sanatoase.

| Iceboy2900 explică:

Va multumesc pentru parerile voastre, cred ca o sa stau sa analizez destul situatia.
Problema e ca am mai auzit astfel de dorinte de la fete care sunt intr'adevar mai nebunatice...dar ea, sincer m'a socat. Pare o fata retrasa, timida, la locul ei...dar ideile si gandirile ei sunt "fantastice"!