Eu stau la chirie. Nu suport ideea de camin, nu e pentru mine. Imi place sa stiu ca am intimitatea mea cat de cat, ca stau cu prietenii mei, dar nu chiar intr-o singura camera, ca imi pot gati ce vreau, cand vreau, ca am spatiu si conditii mai bune. Dar caminul e mai fain pentru cei ce iubesc viata de camin, petrecerile, care au rabdare si sunt intelegatori si open. Eu i-as strange de gat pe toti
Cred ca majoritatea ar prefera sa stea in chirie. Ma incadrez si eu aici. Din pacate, sunt, insa, nevoit sa fac naveta.
Ai mei nu au avut posibilitatea sa ma tina in chirie si am stat la camin. Daca ma gandesc nu m-as mai intoarce in jegul din camin, dar daca ar fi sa mai fac facultatea inca o data as sta tot la camin. Nu regret cu nimic faptul ca am stat la camin. Este cu totul o alta viata. Pentru mine a fost ceva placut caminul, chiar daca budele erau murdare tot timpul, muzica se auzea din toate partile si de toate genurile, galagie, etc. A fost cea mai frumoasa perioada a vietii.
Exista solutia de mijloc isi cauti o prietena si va mutati impreuna intr-o chirie si gata, eu personal nu as sta la camin e nebunie mare
Nu-mi prea place sa stau singura si daca as sta ca alta data cu chirie, as face mult pe drum. Asa ca prefer la camin, e mai aproape, gasesc mereu temele, proiectele de care am nevoie, uneori e placut. Dar astept sa termin si de perioada cu caminu.
Sasukesmecherul întreabă:
Helena08 întreabă:
LisaJulie întreabă: