Uleiul de ricin intr-adevar ajuta formarea firului de par si il face mai puternic. Dar nu vreau sa iti faci iluzii; in primul rand, motivul pentru care ei au barba deasa este inaintarea in varsta. esti tanar deci e normal sa ai mai putin dar uleiul de ricin inca ajuta. Te sfatuiesc :
1. Nu incerca sa iti lasi barba mai lunga de 2-3 centimetri daca ti-e rar parul pentru ca o sa arati ca si cum ai avea pe fata crengile unui copac toamna ( * aici isi aminteste de fostul * )
2. "Cu cat mai mult ulei pe fata cu atat mai multe fire in plus" e o afirmatie idioata pe care singura mi-am implementat-o in cap ( nu, nu am barba. Am incercat si eu ulei de ricin in par cand stateam in casa si imi lasam parul uns cat de mult era posibil atat timp cat nu ieseam afara. e suficient sa pui 2-3 stropi si sa iti ungi barbia masand usor pentru ca uleiul sa fie absorbit in piele. O sa-si faca magia singur
3. Nu te lasa descurajat dupa prima saptamana( like i did) Acesta e un proces lent si putin mai lung deci daca nu ai rezultate vizibile dupa prima saptamana continua ca o schimbare in bine tot se va intampla. (aminteste-ti ca nu simti niciun simptom in prima zi in care ai facut contact cu gripa. aceasta actioneaza lent si dupa o saptamana incepi stranuturi tuse nas infundat bleh )
4. tunde-ti periodic varfurile pentru a uniformiza in cazul in care iti creste mai mult par
Bafta
yooocosti întreabă: